Luksusferie på Ibiza

1 uges ferie på 5-stjernet hotel inkl. fly fra København tur-retur

  • Hotel Ushuaïa Ibiza Beach Hotel
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3760

We’re going to Ibiza! Tag på luksusferie på Ibiza på 5-stjernet hotel som spanierne selv er vilde med! Jeg har fundet en uges ferie til dig, som inkluderer fly fundet på Momondo.dk samt det superlækre og mega cool hotel fra Trivago.dk.

Forestil dig lækkert vejr, lækre mennesker og helt igennem lækre omgivelser! På Ushuaïa Ibiza Beach Hotel kommer de cool og hippe typer, og der er masser af events og fester på programmet, hvis det kunne friste. Du kan naturligvis også “bare” slikke sol ved de lækre pools eller den skønne beach club. Du kan helt sikkert komme hjem fra denne ferie med en lækker tan!

Luksusferie på Ibiza

Du og din rejsepartner kan nyde den vilde luksus på Ushuaïa Ibiza Beach Hotel ved Playa d’en Bossa. Hotellet er et voksenhotel, så ingen børn forstyrrer freden her. I bor lige ved stranden og har gratis adgang til hotellets arrangerede fester med DJs. Til prisen, jeg har fundet, kommer I til at bo på et dejligt og minimalistisk superiorværelse i Club-bygningen. Værelset er udstyret med fladskærms-TV, aircondition, privat badeværelse samt gratis WiFi.

deal-screenshot