fra kr. 5349
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Drømmer du om afslapning, luksus, wellness og sol? Så læs med her. Jeg har nemlig fundet et luksus 5* hotel på solrige Kreta. Kreta er Grækenlands største ø og også en af de mest populære feriedestinationer. Og det er med god grund! Øen er nemlig rigtig dejlig, og der er masser at give sig til, hvis du får nok af solbadning. I kan eksempelvis tage på vandretur i Samariakløften – her får du storslået natur og sved på panden for alle pengene.

Luksusferie på 5* hotel på Kreta

Det er på Sunweb.dk, jeg har fundet det lækre hotel. I skal bo på det luksuriøse Royal Blue – a luxury beach resort. Hotellet er et eksklusivt og elegant hotel beliggende ned til egen strand 22 kilometer fra den charmerende by Rethymnon. Royal Blue har et dejligt poolområde med en smuk udsigt udover bugten, og en lækker spa – Pure Senses Spa – hvor du kan forkæle dig selv med velværende massage og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Hotellet har også tennnisbaner, minigolf og fitness. Skal ferien være ekstra luksuriøs, kan du bestille et premium værelse med privat swimmingpool, der kun deles med 5-6 andre værelser (mod betaling).

deal-screenshot

kreta