fra kr. 5469

Kreta er med ca 300 solskinsdage om året et solsikkert valg når man skal på ferie! Øen emmer af historie og en skøn, betagende natur. Kreta er den største og samtidig sydligst beliggende ø i det græske øhav.

Chania er et meget populært feriedestination på Kreta. Chania by er meget charmerende og den gamle bydel har mange små, hyggelige gader, en malerisk havn og smukke pastelfarvede husfacader. Chanias fantastiske markedsbygning ligger også i den gamle bydel. Her kan I nyde synet af friske fisk, frugt, grøntsager, krydderurter og lædervarer. Strandene vest for Chania varierer fra at være børnevenlige strande, der ligger inde i små bugter, hvor bølgerne ikke rigtig kan få fat, til at være stenede sandstrande, hvor det hurtigt bliver dybt.

Solrig luksusferie på Kreta

Det er på Sunweb.dk I finder denne dejlige ferie.

I bor på det luksuriøst familiehotel Avra Imperial Beach Resort & Spa som ligger i smukke omgivelser tæt ved stranden i Kolymbari, ca. 23 km fra havnebyen, Chania. Her findes alt, hvad I skal bruge til at virkeliggøre jeres drømmeferie. Hotellets midtpunkt er det fantastiske poolområde med tre udendørs swimmingpools, to børnepools og poolbarer, hvor I kan nyde lettere anretninger og forfriskninger. Desuden har hotellet også et lækkert wellness center med indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna, massage og skønhedsbehandlinger. Er I klar på list aktivitet på jeres ferie, er der også tennisbaner, billard, bordtennis og fitnessrum.

Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa er en del af Sunweb Excellent, som er en eksklusiv samling af de bedste hoteller.

En uges luksusferie på Kreta på 5-stjernet hotel med halvpension og fly tur/retur

deal-screenshot

deal kreta