fra kr. 8989

Tag med til Kreta på den ultimative luksusferie! Badebyen Elounda ligger på Kretas nordøstkyst og er kendt for sine skønne luksushoteller og én af Kretas bedste strande. Elounda ligger ned til Mirabello-bugten, og her fra har du en dejlig udsigt over havet og øen, Spinaloga.

I centrum af Elounda finder I den hyggelige lystbådehavn og et mindre udvalg af butikker med lokale varer. Her er desuden et godt udvalg af gode restauranter og lokale taverner, og særligt byens fisk- og skaldyrsrestauranter er populære blandt gæster fra hele Kreta.

Kreta6

Luksusferie på Kreta på 5-stjernet hotel

Det er Sunweb.dk, som udbyder denne luksusferie til Kreta.

I bliver indkvarteret på det helt fantastiske hotel Domes of Elounda, der byder på luksus ud over det sædvanlige. Og hvis ferien skal være ekstra luksuriøs, er det muligt at vælge et værelse med privat pool eller jacuzzi. Hotellet har desuden gode sports- og spafaciliteter, hvor I kan tilkøbe massage og andre behandlinger. Til Domes of Elounda hører intet mindre end fire restauranter, som byder på smagfulde måltider tilberedt af prisvindende kokke. Opholdet inkluderer morgenmad, og det er muligt til tilkøbe halvpension.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning