Luksusferie på Costa del Sol

Lækker ferie på Costa del Sol på 4* hotel lige ved vandet inkl. fly t/r og transfer

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 6359

Den perfekte ferie kan findes på Costa del Sol! Med dette tilbud fra Sunweb kan I bo på det 4* Iberostar Marbella Coral Beach hotel, hvor I bor lige ud til stranden. Med sådan et hotel er ferien sikret, men hvis I gerne vil forkæles lidt ekstra, så er der desuden mulighed for at tilkøbe morgenmad, halvpension eller all inclusive. Lyder det ikke lækkert?

Luksusferie på Costa del Sol

Som sagt skal I bo på det 4*Hotel Iberostar Marbella Coral Beach. Som navnet antyder, så ligger hotellet lige ud til stranden, og fra hotellets poolområde har I en flot udsigt over havet. I kan også bestille værelse med havudsigt, hvis I har lyst. Selv hvis I ikke bestiller havudsigt, er værelserne lækre. De er lyse og moderne indrettede. Hotellet har en del faciliteter med alt fra wellness med hamman, jacuzzi og spa til tre restauranter til et super lækkert poolområde. Der er altså alt, hvad man skal bruge til en perfekt luksusferie på Costa del Sol.

Se andre charterferietilbud 

deal-screenshot

deal-mallorca