fra kr. 7529

Tyrkiet er et virkelig spændende rejsemål! En ferie i Tyrkiet rummer utallige muligheder for dejlige feriedage med store naturoplevelser, historiske seværdigheder og spændende møder med landets kultur og traditioner. Med denne deal går turen til byen Belek, der ligger ud til havet på Tyrkiets sydkyst.

Luksusferie i Tyrkiet

Det er på Sunweb.dk I finder denne skønne luksusferie i Tyrkiet.

I kommer til at bo på det luksuriøse resort Rexos Premium Belek*****. Her finder I flere enorme poolområder, hotellets eget vandland med vandrutsjebaner, et delfinarium, en forlystelsespark med rutsjebaner og en mindre zoologisk have. Det er jo for vildt. Derudover ligger hotellet i smukke grønne omgivelser og ned til den brede, gyldne sandstrand i udkanten af Belek.

Jeres ophold her inkluderer Ultra All Inclusive, hvilket betyder, at I ikke skal bekymre jer som noget som helst under ferien. Alle jeres måltider, snacks og drikkevarer er allerede købt og betalt for.

Under booking kan I vælge i mellem flere forskellige værelsestyper – deriblandt et luksus-dobbeltværelse, et familieværelse eller en suite, hvis den virkelig skal have gas. Alle værelserne har egen balkon og aircondition.

I kan rejse herned i perioden fra juli til oktober 2018. Det er dog billigst at rejse sidst i oktober – eksempelvis fra den 18. eller 21. oktober. Pakkerejsen indeholder både hotelophold med Ultra All Inclusive, flybilletter tur-retur samt lufthavnstransfer.

deal-screenshot