Luksusferie i Polen

2, 3 eller 4 nætter på luksushotel med morgenmad, fly og lufthavnstransfer

  • Hotel Hotel Rezydent
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1019

Nu kan I opleve Østersøkystens stolthed – den smukke by Sopot! Her venter jer en lidt anderledes ferie med gammeldags glamour – I bor på et femstjernet hotel, som blev grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet. Det ligger lige ud til kysten, så I kan gå lange ture, beundre de smukke omgivelser og nyde den friske havluft.

Det er TravelBird.dk, som arrangerer denne ferie, hvor flybilletter, 2, 3 eller 4 nætter på hotel, morgenmad og lufthavnstransfer er inkluderet. Perfekt til en romantisk getaway eller miniferie! Glæd jer til at opleve Sopot, som har en historie, der går mange århundreder tilbage. I kan beundre den smukke Art Nouveau-arkitektur , som blandt andet er demonstreret på jeres hotel! Det er også anbefalelsesværdigt at tage toget til Gdansk. Efter bare 15 minutter når I den hyggelige storby, hvor I kan gå en tur langs lystbådehavnen og kigge på de farverige huse samt flotte katedraler.

Luksusferie i Polen

I indkvareters på Hotel Rezydent*****, der, selvom det er beliggende i en smuk, gammel bygning, har moderne faciliteter. I finder en lækker restaurant, fitnessrum med sauna og – et kunstgalleri! Hotellet ligger kun 500 meter fra stranden og 150 meter fra en togstation.

deal-screenshot