fra kr. 3571

Bodrum er en af de mest populære feriebyer i Tyrkiet – stemningen er imødekommende og beboerne gæstfri, og uanset om I rejser til Bodrum for afslapning og familiehygge eller en aktiv ferie med vandsport, udflugter og byture, tilbyder byen det hele. Omkring Bodrum er landskabet præget af de smukke kyststrækninger med små, hyggelige landsbyer og romantiske fiskerlejer, det lune Middelhav med et utal af småøer, de grå bjerge og de grønne dale.

Luksusferie i Bodrum

Det er på Sunweb.dk, I finder denne ferie til Bodrum.

I bor på Hotel Diamond of Bodrum, som er et dejligt hotel af høj standard. Hotellet har en rigtig god beliggenhed ned til stranden og i gåafstand fra Bodrums hyggelige strandpromenade og livlige centrum. På hotellet er der et skønt poolområde, hvorfra I har udsigt over den smukke bugt, borgen og den græske ø, Kos.  Er I mere til strand end pool, kan I slappe af ved den lille strand, der hører til hotellet. Hotellet har også et spa/wellnesscenter, der byder på indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna og massage.

Diamond of Bodrum er populært blandt skandinaviske gæster, og Sunweb anbefaler det til især voksne og familier med større børn, der ønsker at bo centralt og i komfortable omgivelser under ferien. Opholdet er med all inclusive, så måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning