fra kr. 2549

Tag med Sunweb på voksenferie i Alanya. Her er luksus for alle pengene – og du kan rigtig nyde den Tyrkiske sommersol! Du kan få en uge fra 2549,- pr person!

Besøg fæstningen på forbjerget i Alanya, nyd den storslåede udsigt, og hør mere om den spændende historie. Hvad med en smuk sejltur forbi det gamle skibsværft og spændende grotter, som du kun kan se fra havsiden. Eller en tur til Dim Cave drypstenshulen, der ligger i bjergene uden for byen.  Du kan også nyde et besøg i det farverige frugt og grønt-marked tæt på centrum. Besøg Alanyas største seværdigheder: Den berømte piratborg, Tyrkiets næststørste drypstenshule, frokost ved Dim floden i flotte og rolige omgivelser, bådtur og frugtmarked.

Har du i lyst til mere inspiration kan du læse min rejseguide til Alanya her.

Voksenferie i Alanya – Luksus og afslapning

Hotel En Vie Beach Boutique er et moderne og indbydende voksenhotel med en perfekt beliggenhed ud til Øststranden i Alanya og kun få minutters gang fra byens pulserende centrum. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet i dagtimerne, og når mørket falder på, kan du nyde synet af Alanyas centrum, som lyses op af nattelivet mange lys. Du har både byens mange restauranter, den hyggelige havnepromenade og den livlige basar inden for bekvem afstand. Foretrækker du at nyde dagen ved stranden, har hotellets opstillet behagelige solsenge, som indbyder til at dase under den lune middelhavssol. Hotel En Vie Beach Boutique er det helt rigtige valg for dig, som ønsker en voksenferie i Alanya tæt ved stranden og byens mange oplevelser.

deal-screenshot

deal tyrkiet voksen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning