Tag med Sunweb på voksenferie i Alanya. Her er luksus for alle pengene – og I kan rigtig nyde den tyrkiske sol og varme! I kan få 3 dage fra 2.564,- pr person!

Besøg fæstningen på forbjerget i Alanya, nyd den storslåede udsigt og hør mere om den spændende historie. Hvad med en smuk sejltur forbi det gamle skibsværft og spændende grotter, som I kun kan se fra havsiden. Eller en tur til Dim Cave drypstenshulen, der ligger i bjergene uden for byen.  I kan også nyde et besøg i det farverige frugt og grønt-marked tæt på centrum. Besøg Alanyas største seværdigheder: Den berømte piratborg, Tyrkiets næststørste drypstenshule, frokost ved Dim floden i flotte og rolige omgivelser, bådtur og frugtmarked.

Har I i lyst til mere inspiration kan I læse min rejseguide til Alanya her.

Voksenferie i Alanya – Luksus og afslapning

Hotel En Vie Beach Boutique er et moderne og lækkert voksenhotel med en perfekt beliggenhed ud til Øststranden i Alanya og I er tætte på centrum. Hotellet ligger lige ud til vandet, så I har havudsigt om dagen, og om aftenen kan I se Alanyas lys i horisonten. I er også tæt på byens mange restauranter og havnepromenaden, så der er en masse leben omkring jer.

deal-screenshot

deal-tyrkiet