Tag med Sunweb på voksenferie i Alanya. Her er luksus for alle pengene – og du kan rigtig nyde den Tyrkiske sol og varme! Du kan få 3 dage fra 2.259,- pr person!

Besøg fæstningen på forbjerget i Alanya, nyd den storslåede udsigt, og hør mere om den spændende historie. Hvad med en smuk sejltur forbi det gamle skibsværft og spændende grotter, som du kun kan se fra havsiden. Eller en tur til Dim Cave drypstenshulen, der ligger i bjergene uden for byen.  Du kan også nyde et besøg i det farverige frugt og grønt-marked tæt på centrum. Besøg Alanyas største seværdigheder: Den berømte piratborg, Tyrkiets næststørste drypstenshule, frokost ved Dim floden i flotte og rolige omgivelser, bådtur og frugtmarked.

Har du i lyst til mere inspiration kan du læse min rejseguide til Alanya her.

Voksenferie i Alanya – Luksus og afslapning

Hotel En Vie Beach Boutique er et moderne og lækkert voksenhotel med en perfekt beliggenhed ud til Øststranden i Alanya og du er tæt på centrum. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet i dagtimerne, og om aftenen kan du nyde udsigten over Alanyas centrum der lyser op i horisonten. Du er også tæt på byens mange restauranter og havnepromenaden, så der er en masse leben omkring dig.

deal-screenshot

deal-tyrkiet
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning