Tag med Sunweb på voksenferie i Alanya. Her er luksus for alle pengene – og du kan rigtig nyde den Tyrkiske sommersol! Du kan få en uge fra 2509,- pr person!

Besøg fæstningen på forbjerget i Alanya, nyd den storslåede udsigt, og hør mere om den spændende historie. Hvad med en smuk sejltur forbi det gamle skibsværft og spændende grotter, som du kun kan se fra havsiden. Eller en tur til Dim Cave drypstenshulen, der ligger i bjergene uden for byen.  Du kan også nyde et besøg i det farverige frugt og grønt-marked tæt på centrum. Besøg Alanyas største seværdigheder: Den berømte piratborg, Tyrkiets næststørste drypstenshule, frokost ved Dim floden i flotte og rolige omgivelser, bådtur og frugtmarked.

Har du i lyst til mere inspiration kan du læse min rejseguide til Alanya her.

Voksenferie i Alanya – Luksus og afslapning

Hotel En Vie Beach Boutique er et moderne og indbydende voksenhotel med en perfekt beliggenhed ud til Øststranden i Alanya og kun få minutters gang fra byens pulserende centrum. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet i dagtimerne, og når mørket falder på, kan du nyde synet af Alanyas centrum, som lyses op af nattelivet mange lys. Du er også tæt på byens mange restauranter og havnepromenaden.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning