fra kr. 4498

Er I allerede begyndt at planlægge sommerferien? Eller hvad med en lun tur sydpå til foråret? Så er her et rigtig godt tilbud på et 5-stjernet luksushotelKreta, en af danskernes absolutte yndlings sommerdestinationer. Så kan I godt pakke solcreme, badetøj og klipklappere, og tage afsted i en uge fra april til oktober næste år. Prisen starter lige nu fra 4.798,- per person og inkluderer hotelophold med halvpension samt fly fra Billund. Så kan det godt snart blive sommer!

Luksus solferie på Kreta

Med dette tilbud fra Primotours kommer I til at bo på det 5-stjernede hotel Cretan Dream Royal, der ligger ved byen Agia Marina og kun 100 meter fra stranden. Hotellet ligger højt og har derfor en helt unik udsigt over havet og den nærtliggende, hyggelige by Kato Stalos. Hotellet har en rolig beliggenhed men er samtidigt tæt på seværdighederne i Chania.

Hotellet er ekstremt luksuriøst med flotte, lyse værelser, møbler i topklasse og et imponerende poolområde azurblåt vand, en separat børnepool og en stemningsfuld bar.

I kan vælge, om I vil bo i et dobbeltværelse eller en 2-værelses lejlighed. Begge har en balkon med bord og stole samt et minikøkken med køleskab, kaffemaskine og kogeplade. Det er dog ikke sikkert, at I får brug for dette, da halvpension er inkluderet i tilbuddet. I får derfor både morgenmad og aftensmad med i prisen.

deal-screenshot

kreta
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning