fra kr. 5282

Rhodos, Rhodos, Rhodos – du har stjålet mit hjerte. Med mere end 3.000 solskinstimer om året er Rhodos en af ​​de mest solrige regioner i Europa. Rhodos er den fjerdestørste ø i Grækenland og er beliggende i det sydøstlige Ægæiske Hav. Hovedbyen hedder også Rhodos, og den er centrum for turisme i den nordlige del af øen. Længere mod vest er der tonsvis af hoteller, barer og diskoteker. I 1988 blev den gamle bydel i Rhodos erklæret en del af UNESCOs verdensarvsliste – bydelen er smuk og velbevaret, og hele området er omgivet af volde.

Luksus på Rhodos

Med denne rejse kommer I til at bo på det 5-stjernede hotel, Amathus Elite Suites, ved stranden i Ixia på den nordlige del af Rhodos. Jeres fly har jeg fundet på Momondo.dk.

Her kan I glæde jer til at slappe af i luksuriøse og afslappende rammer. Her er en fantatisk havudsigt, og hotellets smukke indretning gør opholdet endnu bedre.

Hotellet blev bygget i 2010, og her er 37 rummelige suiter. Men dette ophold bor I en dejlig Elite-suite, men I kan også vælge at opgradere og bo i Elite-suite med egen pool.  Jeres suite råder bl.a. over gratis wi-fi, LCD-tv med satellit-tv, privat badeværelse, aircondition. Opholdet er desuden inklusiv morgenmad.

Glæd jer til at slappe af i den udendørs pool, eller bliv forkælet i det kæmpestore spa. Hvis I har brug for at få sved på panden, så kan I også træne i det flotte fitnesslokale eller nyde et par forfriskende cocktails og smoothies i baren. Hotellet råder selvfølgelig også over en udendørs restaurant, hvor I med udsigt over havet, kan nyde internationale retter samt lækre græske og cypriotiske specialiteter.

r luksus

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning