Luksus og egen villa på Ibiza med privat pool

Nyd en skøn luksusferie i egen villa på Ibiza med privat pool

p.p. from kr. 3010

Egen villa på Ibiza? Jo tak! Og her har jeg altså fundet en helt speciel af slagsen, der helt sikkert vil danne de perfekte rammer om en skøn ferie.

Hvis du booker Cabau S’Argamassa Villas Trivago.dk, så er det lykkedes mig at finde ledige datoer i april, 2017. Fra den 24. april – 30. april koster villaen 18060,- at leje. Der er plads til 6 personer i lejligheden, dvs. 3010,- pr. person, hvis I rejser en gruppe sammen. I kan finde flybilletter fra København til Ibiza her! En tur-retur flybillet koster omkring 1167,- pr. person. Det betyder en samlet pris på 4177,- pr.person.

Men så opstod der et problem! For da jeg ville finde ledige lejetider henover sommeren, så var der intet ledig på Trivago! Men men men – fortvivl ej: På Elizawashere.dk kan man nemlig også leje den her villa på Ibiza. Konceptet med Eliza was here er, at lejebil, fly og unik indkvartering er inklusiv i prisen. Her er prisen fra 7457,- pr. person, hvis I er 6 personer, der rejser sammen. Lidt dyre end Trivago, men som sagt: i denne pris er også flyrejsen og leje af bil. På Elizawashere.dk kan I leje villaen i juni, juli og august.

Luksus og egen villa på Ibiza

Og I kan godt glæde jer! Den skønne villa ligger i villaparken s’Argamassa, der ligger gemt mellem pinjeskovene. Til villaen hører en privat swimmingpool, og villaparken har også en restaurant med bar. Over for komplekset finder I et lille supermarked. På mindre end en halv time er I i Ibiza-By, og stranden ligger kun 100 meter væk.

deal-screenshot