fra kr. 5388

Det er absolut ikke for tidligt at begynde at drømme om efterårets rejser. Og derfor kan jeg også præsentere denne rejse, hvor i får luksus i Thailand i slutningen af september. Jeg har fundet hotel på Hotels.com, og flybilletter på Momondo.dkOg derfor er det også muligt for jer at ændre rejsedatoer, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter af året. Dog skal I være opmærksom på, at prisen godt kan ændre sig.

I kommer til at bo på Khaolak Oriental Resort, der ligger 5 minutters gang fra stranden og under 15 minutters kørsel fra nationalparken Khao Lak. Der tilbydes udendørs swimmingpool, spabad og veludstyret fitnesscenter. Værelserne er indrettet med møbler i orientalsk stil. Samtlige værelser har desuden egen balkon eller terrasse, te- og kaffemaskine samt satellit-tv. Nogle af værelserne har direkte adgang til poolen. Det er et voksenhotel, så I kan få fred, ro og alenetid 🙂

Luksus i Thailand

Opholdet inkluderer morgenmad, og hotellets restaurant serverer morgenbuffet hver morgen. Der tilbydes forskellige menuer samt fiske- og skaldyrsretter til frokost og middag. Poolbaren er et ideelt sted at få lettere anretninger og cocktails. Der gratis internetadgang overalt på hotellet og døgnåben reception.

Jeres hotel booker I på Hotels.com, mens flybilletterne er fra Momondo.dk. I flyver til Phukets internationale lufthavn, der er placeret cirka 80 kilometer fra hotellet. Lufthavnstransfer er ikke inklusiv i dette tilbud. I flyver fra København den 26. september og ankommer til Phuket den 27. september, så I får 9 nætter på hotel, hvis I ikke vælger at forlænge ferien.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning