fra kr. 4498

Byen Sivota og området omkring kaldes blandt grækerne selv for ‘Det Græske Caribien’. Og man forstår godt hvorfor: klart vand, hvid sandbund, de små skønne ubeboede øer og den smukke natur. Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker.

Med denne rejse bliver I indkvarteret på Sivota Diamond Spa Resort, der er perfekt beliggende på toppen af en bakke og har en imponerende havudsigt til det skønne hav og de mange smukke øer i området. Hotellet er opført i rå kampesten kombineret med et utal af flotte detaljer og udsøgte materialer, og her er en smuk have med blomster, palmer og grønne områder. På solterrassen kan I nyde solens stråler, og hvis det bliver for varmt, så hopper i bare en tur i swimmingpoolen.

Sivota er en kystby, der er placeret på det vestlige græske fastland, 10 km fra Korfu’s sydspids. Glæd jer til lækre, græske retter på byens caféer, taverner og restauranter. Der er selvfølgelig også små butikker, hvor I kan shoppe. Hvis I elsker at snorkle og dykke, så er omgivelserne nær Sivota perfekte. Strandene er en blanding af sten og sand og krystalklart vand.
I kan udforske området på en lejet scooter eller bil, og der er masser at opleve: antikke bjerglandsbyer, bjergplateauer, klostre, kirker, og ikke mindst den utrolige flotte natur.

Luksus i Sivota – Det Græske Caribien

Skynd jer ind til PrimoTours, hvis I vil opleve luksus og sol.

Hotellet byder på et hav af faciliteter, såsom adskillige swimmingpools, børnepool, buffetrestaurant og à la carte restaurant, bar, et konferencecenter og et fitnesscenter. Der findes desuden en mindre legeplads og her er gratis wi-fi. Der er også et spaområde beliggende i kælderen, hvor der er mulighed for dampbad, sauna, gratis indendørs swimmingpool samt forskellige former for behandlinger mod gebyr. Vær opmærksom på, at der ikke er adgang for børn under 16 år i spaområdet.

Alle værelser er elegante og smagsfuldt indrettet med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, mini bar, gratis aircondition, gratis safetyboks, samt balkon eller terrasse. De fleste værelser har udsigt mod havet, men der findes enkelte værelser med udsigt mod byen og de smukke bjerge. Det er muligt at få garanteret et værelse med havudsigt mod ekstra tillæg.

Opholdet er med helpension, hvilket betyder, at morgen-, middags-, og aftensmad, samt lokale drikkevarer til måltiderne (vand, sodavand, øl, vin, kaffe og te) er inkluderet.
Alle måltider serveres fra en buffet.
Morgenmad: kl. 07.30-10.30.
Frokost: 13.00-15.00.
Aftensmad: kl. 19.30-22.30.
Slush Ice ved poolbaren: 12.00-13.00 + 18.00-19.00.
En gratis cocktail pr. dag pr. person i tidsrummet kl. 19.00-22.00 i poolbaren. Der serveres en børnecocktail for børnene. En gang om ugen er der mulighed for at nyde aftensmaden i hotellets a la carte restaurant “The View”.  Dette kræver bordreservation.

sivotamfakp

deal-screenshot

Sivota1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning