Byferie i München

Weekendtur i marts inkl fly fra Aarhus og 4* Hilton hotel

  • Hotel Hotel Munich Palace
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Transavia Airlines
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1656

Byferie i München er meget mere end bare fest, øl og store pølser i lange baner i oktober måned, selvom det naturligvis fylder utroligt meget. Har du eksempelvis set det store museum for BMW? Men bymidten i München er også værd at spadsere rundt i. Snyd ikke jer selv for en tur op i det gamle klokketårn ved St.Peter, her er der en fantastisk udsigt over hele München og den smukke Marienplatz.

Endeligt er der også den store Engelske Have, som ligger i forlængelse af bymidten langs floden Isar. Og hvis du er rigtig dygtig på et surf-board, så har du også mulighed for at surfe på Eisbachwelle – en lille bikanal til Isar floden i Den Engelske Have – hvor der er en kunstig bølge. Men det er KUN for eksperter og vandet er iskoldt!

Læs også: Oktoberfesten – alt du bør vide

Byferie i München

Netop Den Engelske Park ligger faktisk lige ude foran hotellets dør. I skal nemlig bo på Hilton Munich Park. Det 4*hotel ligger i rolige grønne omgivelser, blot en kort gåtur ind til centrum. Men der afgår også offentligt transport.
Her bliver I indlogeret på et 30m2 stort dobbeltværelse inklusiv morgenmad fra 800,- pr. nat i weekenden 22. – 24. marts.

I samme weekend kan I flyve direkte fra Aarhus Lufthavn til München med SAS fra blot 856,- pr. returbillet.

Dermed har I en weekendtur i den smukke sydtyske storby fra blot 1.656,- pr. person ved to personer.

shutterstock_649725253-Copy

deal-screenshot