Luksuriøs solferie i Tyrkiet

7 dages all inclusive-ferie i Tyrkiet på privat ø ved Bodrum inkl fly tur-retur og transfer

  • Hotel Hotel Xanadu Island
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Onur Air
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 5664

Turgutreis på Bodrum-halvøen i Tyrkiet er en moderne ferieby, som ligger ca. 20 km fra Bodrum. Turgutreis er den andenstørste by på Bodrum-halvøen og har været besøgt af udenlandske feriegæster siden begyndelsen af 1970’erne. Kysten ved Turgutreis består af flere små bugter, og langs kystlinien har man udsigt til 14 små, tyrkiske øer samt de græske øer, Kos og Kalymnos. Den vestvendte kyst gør, at man fra Turgutreis kan opleve den smukkeste solnedgang på hele halvøen.

Byen kendt for sine sandstrande med en konstant brise fra det Ægæiske Hav, hvilket også gør byen til et ideelt sted for windsurfing. I byen findes et godt udvalg af hyggelige barer, fiskerestauranter, cafeer, forretninger og et par diskoteker, og hver lørdag tiltrækker byens store marked både lokale og turister fra de omkringliggende byer.

Luksuriøs solferie i Tyrkiet

Det er på Sunweb.dk, jeg har fundet denne fantastiske ferie i vild luksus til jer.

I bor på det luksuriøse, 5*Hotel Xanadu Island, der er beliggende på en privat halvø, omgivet af gyldne sandstrande og azurblåt hav. Så bliver det ikke mere luksus.

Hotellet har et lækkert poolområde med to swimmingpools, en børnepool og en stor solterrasse.  Xanadu Island byder også på mange sportsfaciliteter, herunder tennis, fitness, bordtennis og billard. Alle faciliteterne ligger i smukke omgivelser, da der her er tænkt over detaljerne med overdækkede gangbroer, badedæk og promenader med havudsigt.

Der er flere forskellige værelser at vælge mellem i bookingen. De største har plads op til 5-6 personer.

deal-screenshot