fra kr. 5639

Turgutreis på Bodrum-halvøen i Tyrkiet er en moderne ferieby, som ligger ca. 20 km fra Bodrum. Turgutreis er den andenstørste by på Bodrum-halvøen og har været besøgt af udenlandske feriegæster siden begyndelsen af 1970’erne. Kysten ved Turgutreis består af flere små bugter, og langs kystlinien har man udsigt til 14 små, tyrkiske øer samt de græske øer, Kos og Kalymnos. Den vestvendte kyst gør, at man fra Turgutreis kan opleve den smukkeste solnedgang på hele halvøen.

Byen kendt for sine sandstrande med en konstant brise fra det Ægæiske Hav, hvilket også gør byen til et ideelt sted for windsurfing. I byen findes et godt udvalg af hyggelige barer, fiskerestauranter, cafeer, forretninger og et par diskoteker, og hver lørdag tiltrækker byens store marked både lokale og turister fra de omkringliggende byer.

Luksuriøs solferie i Tyrkiet

Det er på Sunweb.dk, jeg har fundet denne fantastiske ferie i vild luksus til jer.

I bor på det imponerende Hotel Xanadu Island, som er et luksuriøst hotel til jer, som sætter pris på høj komfort og afslapning på ferien. Med en privat halvø, omgivet af strande og azurblåt hav, får I ikke en mere storslået destination end denne. Hotellet har et lækkert poolområde med to swimmingpools, børnepool og solterrasse, og der er endda en indendørs swimmingpool, der kan være en fornøjelse, hvis I rejser i starten eller slutningen af sæsonen. Xanadu Island byder også på mange sportsfaciliteter, herunder tennis, fitness, bordtennis og billard. Alle faciliteterne ligger i smukke omgivelser, og her er tænkt over detaljerne med overdækkede gangbroer, badedæk og promenader med havudsigt.

Der er flere forskellige værelser at vælge mellem i bookingen. De største har plads op til 5-6 personer.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning