fra kr. 1029

London er den perfekte by til en weekendtur eller miniferie, hvad end du vil se verdens bedste musicalsThe West End eller shoppe på Oxford Street. Der er altid noget at tage sig til i London, også ting der måske ikke er så kendte. Churchill War Rooms er et fantastisk museum dedikeret til anden verdenskrig, og det er beliggende i Churchills kommandocentral under krigen på King Charles Street. The Wallace Collection er en utrolig kunstsamling på Manchester Square med både porcelæn, tegninger og malerier. Og det anderledes Camden Lock Market, hvor du finder alle mulige mærkelige ting – perfekt til et par timers sjov og ballade. Og så er der jo mange seværdigheder i nærheden af storbyen, som for eksempel Stonehenge, den mystiske stenstruktur med mange tusinder af år på bagen.

3 – 5 dages tur til London og Tower of London

Det er TravelBirdder har samlet en pakke, hvor du får overnatning på det centrale Royal National Hotel i London i 2, 3 eller 4 nætter og en dagstur til Tower of London, dronningens kongelige palads direkte ved Themsen. Slottet blev opført for næsten 1.000 år siden, og er spækket med en interessant historie om Englands monarki og interessante kultur.

Royal National Hotel, kan I blive indlogeret i enten et dobbeltværelse eller 3-personersværelse. Alle værelser er et udstyret med te- og kaffefaciliteter samt har gratis WiFi. I kan også nyde en morgenmadsbuffet på hotellet hver dag, før I begiver jer ud på eventyr i London.

Capture

deal-screenshot

london deal
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning