fra kr. 2729

Du kan stikke af til sydens sol med denne deal fra Sunweb, hvor du får eksempelvis 7 dage i skønne Maspalomas, hvor du rigtig kan nyde en afslappende ferie på Gran Canaria. Du kommer til at bo på bungalowhotel af enkel standard, hvilket sikrer dig en lav pris, så der er råd til en masse sjov!

 

Din ferie på Gran Canarie vil foregå på Bungalows Los Melocotones, som ligger i fredelige omgivelser. Afstanden til strand, Maspalomas centrum og det livlige forlystelsesliv i Playa del Inglés er ikke slem, for de kan alle nås på ca. 15-20 minutter til fods. Vil du spare gåturen, kan du også tage den lokale bus, som holder tæt ved hotellet.

Du kan dog sagtens slikke sol ved hotellet også – enten fra din egen lille, private terrasse og have eller ved hotellets hyggelige poolområde.

Du bliver indkvarteret i en enkelt møbleret bungalow, som kan rumme op til fem personer. Hotellets bungalows ligger spredt ud i en stor, frodig have med grønne plæner og høje palmer, så der er lagt op til masser af hygge i det skønne område.

Sunweb anbefaler Bungalows Los Melocotones til både voksne og børnefamilier.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning