Lækker ferie på Costa de Lisboa

1 uge på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, fly og lejebil

  • Hotel Cooking and Nature
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 5840

Passion, spænding, romantik, tryghed. På Cooking and Nature har hvert værelse sit eget tema, eller rettere sin egen følelse. Hotellet kalder sig et ’emotional hotel’, for her går man meget op i oplevelsen af at være der – gæsterne kan føle sig afslappede, glade, i ét med naturen og frie. Ligegyldigt hvilket værelse, I lader jer indkvartere på, kan I være sikre på en vidunderlig oplevelse.

Jeg har fundet denne skønne rejse til jer på Elizawashere.dk, hvor I ikke kun får 6 nætter på dette fantastiske hotel med al den hygge, I kan forestille jer. I får også flyrejsen fra og til København samt en lejebil, så I både kan komme let til hotellet men også kan udforske smukke Portugal.

Fantastisk ferie på Costa de Lisboa

Cooking and Nature ligger midt i Serras d’Aire e Candeeiros Natural Park og her er der masser af mulighed for afslapning. I kan nyde solen i de idylliske hyggekroge i den store have, eller hvad med at gøre brug af wellness-fløjen? I skal sove på et af de tolv værelser, som alle er udstyret med dobbeltseng, balkon, badeværelse samt satellit-tv, WiFi og minibar.

deal-screenshot