Dubrovnikkysten er Kroatiens mest sydlige region og samtidig et af landets mest populære rejsemål. Og med dette tilbud fra Sunweb får du en vaskeægte last minute luksusferie til Kroatien  Langs kysten ligger charmerende og autentiske middelalderbyer, hvor spændende seværdigheder og velbevarende bygningsværker tager dig tilbage til en anden tidsalder. Kystens bjergrige landskab brydes af små badebugter, hvor smukke stenstrande og azurblåt vand indbyder til afslapning i solen og svalende svømmetur.

Jeg besøgte selv Dubrovnik i sommeren 2018, og det er helt ærligt et af de smukkeste jeg nogensinde har været. De fantastiske klipper, og det turkise vand du kan se lige igennem. Det er fantastisk!

Last minute luksusferie til Kroatien

Hotel Port 9 er et moderne og indbydende hotel med en fantastisk smuk beliggenhed. Hotellet er omkranset af grønne træer, og foruden en skøn beliggenhed byder Hotel Port 9 også på et godt udvalg af faciliteter for både børn og voksne. Hotellet har et dejligt poolområde med separat børnepool og en smuk udsigt over bugten. Værelserne på Hotel Port 9 er nyrenoverede og kan rumme op til 4 personer, hvilket gør hotellet velegnet til både familier og par. Morgenmaden er inkluderet i dit ophold, og du har desuden mulighed for at tilkøbe All Inclusive light, hvor alle måltider og drikkevarer til måltiderne er betalt hjemmefra.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning