fra kr. 259

Hvis I er til action, men også nyder at slappe af, er Landal Søhøjlandet det helt perfekte sted for jer! Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker. Her kommer I til at bo mellem de smukke bakker, skove og ikke mindst de skønne Silkeborg søer. Her har I rig mulighed for at slappe af i den smukke natur eller prøve de mange sportsaktiviteter, der er i området.

Tropisk badeland og kæmpeskak

Landal Søhøjland har et herligt tropisk badeland, hvor I finder alt fra vandrutsjebaner til spabade. Et sandt mekka for alle vandhunde! Der er også spabade og saunaer, hvis I trænger til lidt mere afslapning.

Men Landal Søhøjland er ikke kun for vandhundene. Her er nemlig også meget andet! Ferieparken har blandt andet en indendørs klatrevæg, en indendørs basketballbane, en indendørs volleyballbane, badmintonbaner, en tennisbane, bueskydning, kæmpe skakspil (så kan I jo lege Harry, Ron og Hermione), et Fun & Entertainment program og meget mere.

I har også mulighed for at leje cykler og tage på oplevelse i naturen. Søhøjlandet Golfklub ligger desuden lige ved siden af Landal Søhøjlandet, så er I golfenthusiater, kan I godt pakke køllerne.

I Landal Søhøjlandet kan I bo i ferieboliger med plads til op til 12 personer. Kæledyr er tilladt i nogle af ferieboligerne, så I kan roligt tage hunden med.

 

2+2 personers feriebolig (Type 4C)

I denne feriebolig er der plads til fire personer. Ferieboligen er i ét plan. Der er ét soveværelse med to sovepladser, samt en sovesofa i opholdsrummet med plads til to børn. I uge 8 koster 2 nætter med afrejse den 20. februar fra 1.035,-.

I kan bestille jeres ferie lige her.

 

4+2 personers feriebolig (Type 4-6B)

Denne feriebolig har plads til seks personer. Der er to soveværelser med to sovepladser hver og hver eget bad/toilet, samt én sovesofa i stuen med plads til to børn.  I uge 8 kan I komme afsted i 2 nætter for 1.184,- med afrejse 20. februar.

I kan bestille jeres bolig lige her

 

Landal Søhøjlandet
 • Familieferie med masser af aktiviteter i Landal Søhøjlandet
  • Destination: Gjern Bakker
  • Rejseperiode: Hele året
  • Rejselængde: 2 nætter (men også muligt at booke op til 15 nætter)
  • Indkvartering: Landal Søhøjlandet
  • Beliggenhed: Gjern Bakker
  • Pris: Fra 1.035,- for en 2+2 personers feriebolig (type 4c)
   • Med afrejse 20. februar (uge 8)
   • Pris fra 259,- pr. person ved fire personer
  • OBS: Bemærk at I på andre tider af året kan booke billigere ophold

Info om Landal Søhøjlandet

Hvis ikke allerede I har pakket tasken til Søhøjlandet, så se da lige denne video. Jeg er i hvert fald klar til at tage afsted nu!

Læs mere om Landal GreenParks i Danmark

 

deal-screenshot