Familieferie med Landal i Søhøjlandet

Påskeferietilbud - spar 25%: Bo midt i Gjern Bakker i feriepark med masser af aktiviteter

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 445
Gå til deal

Hvis I er til action, men også nyder at slappe af, er Landal Søhøjlandet det helt perfekte sted for jer! Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker. Her kommer I til at bo mellem de smukke bakker, skove og ikke mindst de skønne Silkeborg søer. Her har I rig mulighed for at slappe af i den smukke natur eller prøve de mange sportsaktiviteter, der er i området – det er da den perfekte måde at holde påskeferie på!

Tropisk badeland og kæmpeskak

Landal Søhøjland har et herligt tropisk badeland, hvor I finder alt fra vandrutsjebaner til spabade. Et sandt mekka for alle vandhunde! Der er også spabade og saunaer, hvis I trænger til lidt mere afslapning.

Men Landal Søhøjland er ikke kun for vandhundene. Her er nemlig også meget andet! Ferieparken har blandt andet en indendørs klatrevæg, en indendørs basketballbane, en indendørs volleyballbane, badmintonbaner, en tennisbane, bueskydning, kæmpe skakspil (så kan I jo lege Harry, Ron og Hermione), et Fun & Entertainment program og meget mere.

I har også mulighed for at leje cykler og tage på oplevelse i naturen. Søhøjlandet Golfklub ligger desuden lige ved siden af Landal Søhøjlandet, så er I golfenthusiater, kan I godt pakke køllerne.

I Landal Søhøjlandet kan I bo i ferieboliger med plads til op til 12 personer. Kæledyr er tilladt i nogle af ferieboligerne, så I kan roligt tage hunden med.

2+2 personers feriebolig (Type B1)

I denne feriebolig er der plads til fire personer. Ferieboligen er i ét plan. Der er ét soveværelse med to sovepladser, samt en sovesofa i opholdsrummet med plads til to børn. I påskeferien koster 2 nætter med afrejse den 12. april fra 1.779,-.

I kan bestille jeres ferie lige her.

2+4 personers feriebolig (Type B2)

Denne feriebolig har plads til seks personer. Der er to soveværelser med to sovepladser hver og hver eget bad/toilet, samt én sovesofa i stuen med plads til to børn.  I påsken kan I komme afsted i 2 nætter for 1.928,- med afrejse 12. april.

I kan bestille jeres bolig lige her

Landal Søhøjlandet
 • Familieferie med masser af aktiviteter i Landal Søhøjlandet
  • Destination: Gjern Bakker
  • Rejseperiode: Hele året
  • Rejselængde: 2 nætter (men muligt at booke både færre eller op til 15 nætter)
  • Indkvartering: Landal Søhøjlandet
  • Beliggenhed: Gjern Bakker
  • Pris: Fra 1.779,- for en 2+2 personers feriebolig (type 4c)
   • Med afrejse 12. april (påskeferien)
   • Pris fra 445,- pr. person ved fire personer
  • OBS: Bemærk at I på andre tider af året kan booke billigere ophold
  • OBS: Sengelinnedgebyr på 60,- og reservationsgebyr på 205,-
  • OBS: Bemærk at I på andre tider af året kan booke billigere ophold

Info om Landal Søhøjlandet

Hvis ikke allerede I har pakket tasken til Søhøjlandet, så se da lige denne video. Jeg er i hvert fald klar til at tage afsted nu!

Læs mere om Landal GreenParks i Danmark

deal-screenshot