Familieferie i Ebeltoft

Påskeferietilbud: Bo i lækre ferieboliger med plads til op til 6 personer

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 408

Har I bestilt påskeferien til familien endnu? Nej? Så kig med her. Jeg har nemlig fundet en dejlig ferie til jer på Landal Ebeltoft. Ebeltoft er en hyggelig lille by – også uden for højsæsonen. Der er gode cafér og restauranter, god is og mange hyggelige butikker. I kan også gå en tur på havnen og se Fregatten Jylland, som plejer at være et hit blandt børn. Her kan I også spise en lækker frokost.

Djurs Sommerland
Åbningstider i 2019:
Sommerland: 4. maj til 20. oktober
Vandland: 8. juni – 18. august

 

Trænger I til natur, er I lige ved siden af Mols Bjerge, hvor I kan gå nogle skønne ture i noget af Danmarks pæneste natur. Og på denne tid af året er hverken Ebeltoft eller Mols Bjerge overrendt, hvilket efter min mening altid er et plus. I sommerhalvåret kan I også tage en tur i Djurs Sommerland.

 

Masser af aktiviteter for alle

Landal Ebeltoft er en skøn feriepark, hvor I kommer til at bo i egen feriebolig med udsigt til vandet, og I kommer til at bo i et dejligt maritimt miljø. På Landal Ebeltoft har I fri adgang til svømmehal og sauna, og der er masser af både indendørs og udendørs aktiviteter som eksempelvis en fodboldbane, sportshal, minigolf, tennis, beachvolley og legeplads med hoppepude. Der er også mulighed for at spille golf i Ebeltoft Golfklub, og I har også mulighed for at tage på vandre-, mountainbike- og kanoture i området. I kommer i hvert fald ikke til at kede jer!

I kommer som nævnt til at bo i en lækker feriebolig med en vidunderlig udsigt ud over havet. I kan vælge imellem at bo i boliger med plads til fire personer eller i boliger med plads til op til seks – så har børnene lyst til at tage venner med, eller skal I to familier afsted sammen, er der rig mulighed for det. Det er også tilladt at tage kæledyr med i nogle af boligerne, så I kan roligt tage Fido med på ferien 😉

Landal Ebeltoft

4 personers feriebolig 4B3

I denne feriebolig er der plads til fire personer. Med denne feriebolig får I terrasser, opholdsrum, soveværelser i to plan lige ud mod vandet. Boligen er cirka 52m2. Tre overnatninger i boligen med afrejse 12. april koster fra 2.151,- pr. bolig = Fra 538,- pr. person ved 4 personer.

Book bolig

4-6 personers feriebolig 4-6B

I denne feriebolig er der plads til op til seks personer. Boligen er i to etager og har køkken-alrum, der har direkte udgang til terrasse med udsigt over vandet. Der er to soveværelser. I kan komme afsted i tre nætter i påsken med afrejse 12. april fra 2.449,- = Fra 408,- pr. person ved 6 personer.

Book bolig

ETT_05_122523
 • Familieferie i Landal Ebeltoft i påsken
  • Destination: Ebeltoft
  • Rejseperiode: Hele året
  • Rejselængde: 3 nætter (også muligt at booke både færre eller op til 15 nætter)
  • Indkvartering: Landal Ebeltoft
  • Beliggenhed: Direkte til vandet
  • Pris: Fra 2.449,- for en 6 personers feriebolig (Type 4-6B)
   • Med afrejse 12. april (påskeferien)
   • Pris fra 408,- pr. person ved seks personer
  • OBS: Sengelinnedgebyr på 60,- og reservationsgebyr på 205,-
  • OBS: Bemærk at I på andre tider af året kan booke billigere ophold

Info om Landal Ebeltoft

Hvis ikke allerede I har pakket tasken til Ebeltoft, så se da lige denne video. Jeg er i hvert fald klar til at tage afsted nu!

Læs mere om Landal GreenParks i Danmark

 

deal-screenshot