fra kr. 3999

En get away henover vinteren eller det tidlige forår, gerne med lidt sol og mildt klima, måske endda en jule- eller nytårsferie? Så kan denne rejse fra Aarhus Charter til Madeira på et firestjernet hotel med udsigt udover Funchal Bugten være en rigtig god mulighed. I får morgenmad og fly t/r fra Aarhus med i prisen fra 3.999,- pr. mand, hvis I sover i et dobbeltværelse. Men I skal skynde jer, fordi der er kun få værelser tilbage til denne gode pris i starten af januar

Og hvis I ønsker mere komfort, så er det også muligt at tilkøbe halvpension samt adgang til hotellets fitness og spaområde. Se alle betingelser og muligheder på tilbuddet via aarhuscharter.dk.

Lækkert hotel med udsigt på Madeira

Jeres hotel, Four Views Baia, er beliggende 700 meter fra centrum af Funchal på en bjergskråning, hvor I fra hotellets terrasse, hvor en opvarmet pool også findes, har god udsigt udover Funchal og bugten. Enkle værelser på hotellet har også denne spektakulære udsigt.

Der er godt nok 3 km til stranden, men hotellets pools, her er nemlig også en børnepool, er altid opvarmet. Og inde i spaområdet findes der også en opvarmet pool, jacuzzi, sauna og meget mere.

deal-screenshot

Capture