Lækker byferie i Pisa

2 overnatninger på fedt firestjernet hotel i starten af november

  • Hotel San Ranieri
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Easy Jet og Ryan air
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1311

Pisa er vist på bucket-listen for manges vedkommende. Den har været på min, jeg har været der, og jeg vil gerne komme igen. Hvis man ser bort fra de mange turister, som naturligvis befinder sig i området omkring det Skæve Tårn, så er byen stadig utroligt charmerende.

Og nu kan du også (gen)opleve byen. Endda med to overnatninger på et super fedt, kubistisk og futuristisk hotel, San Ranieri, på den rige side af floden Arno. Well, måske en arkitekt vil skyde mine begreber ned, men fedt er det i hvert fald!

Fra bare 741- pr. person kan I få overnatninger på San Ranieri, det er under halv, hvis I booker via Trivago.  I kan eksempelvis flyve fra København, t/r kan gøres for 570,- pr. person. Det er også muligt at flyve fra Billund til blot et par hundrede kroner yderligere.

Lækker byferie i Pisa

I kender alle det Skæve Tårn med den tilhørende Piazzza del Doumo og katedralen. Men hvad med ekasmpelvis den store park, Parco Regionale Migliarino? Ellers kan I simpelthen ikke sige Italien uden at komme omkring pasta, pizza, kaffe og måske et glas rødvin!

I befinder jer jo næsten midt i Toscana-regionen, som om noget er kendt for sine vine.

I kan læse meget mere om Pisa, og hvad I kan lave i byen og området på Tripadvisor. Nu er der bare tilbage for mig, at ønsker jeg en rigtigt lækker byferie i Pisa.

 

deal-screenshot