fra kr. 1389

En storbyferie til Paris – en af de mest populære og romantiske hovedstæder i Europa? Ja tak! Glæd jer til maden. Glæd jer til alle de smukke seværdigheder. Glæd jer til at slentre ned af de brostensbelagte gader. Ja, bare glæd jer til Paris’ stemning, for den er noget helt speciel! Vinen smager bedre, og en lys baguette med et cremet stykke fromage er en lille bid af himlen.

Lige nu kan du sikre dig hotelovernatning på designhotellet Hotel Alpha Paris Tour Eiffel, der ligger i Boulogne-Billancourt, omkring 100 meter fra metrostationen Marcel Sembat. Herfra kommer I til centrum af Paris på 10 minutter. Du kan vælge mellem 2, 3 eller 4 overnatninger på hotellet, og prisen er fra 1.389,- pr person. Inkluderet i prisen er også morgenmad, cruise på Seinen samt fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg.

Paris byder på et hav af oplevelser og seværdigheder. Der er noget for enhver smag, og det er umuligt at nå det hele på en enkelt miniferie. Men Paris er også en af de byer, du vil tilbage til igen, det lover jeg dig! Hvis du vil læse mere om den franske hovedstad og få tips til, hvad du skal lave og se i byen, så tjek “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by“.

Kærlighedstur til Paris

Årh, Paris – Je t’aime! Hvornår kan I ses? Det kan I heldigvis snart. Gå ind på Travelbird.dk, hvor du finder dette favorable tilbud til kærlighedens by, så du også kan opleve forelskelsens vingesus!

I bliver indkvarteret på designhotel i Boulogne-Billancourt, blot 100 meter fra metrostationen Marcel Sembat. Det tager kun 10 minutter at komme til centrum af Paris herfra. Hotellets indretning er inspireret af Eiffeltårnet, og rundt omkring på hotellet finde I adskillige udgaver af byens stolthed. Hotellet råder over en hyggelig have, døgnåben reception og gratis wi-fi. Opholdet inkluderer morgenmad, så I kan se frem til at starte dagen med morgenmadsbuffet i restauranten, og efter en lang dag med sightseeing kan I slutte af med en drink i baren.

Alle hotellets værelser er indrettet med elegante møbler og med kunst på væggene. Værelserne er lydisolerede og er udstyret med TV og eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. På jeres værelse kan I selvfølgelig også benytte hotellets wi-fi ganske gratis.

Paris

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning