fra kr. 1289

Jeg elsker solrejser. Men jeg elsker i lige så høj grad en god skiferie! Det er en anderledes måde at holde ferie på, men absolut en god måde. Hvis du ligesom jeg har været afsted på ski, så ved du, hvad jeg mener. Hvis det er første gang, skiene venter, så kan du godt glæde dig 😉

Turen går til skisportsstedet Glungezer i Tyrol. Det er et anerkendt ski- og udflugtsbjerg. Og hvis I ønsker pister uden alt for meget trafik, så er dette det perfekte sted. Her er afvekslende og ikke alt for svære ruter. Glungezers højeste punkt er 2.678 meter, og der er i alt 23 kilometer pister, heraf 6,5 km blå, 15,5 km røde og 1 km sort, hvor I kan slå jer løs.

Hvis det ikke er helt nok, så kan I køre et smut til Olympia SkiWorld Innsbruck, som ligger 7 km fra Glungezer. Her er mere end 300 km pister, som er ideelle for de mere erfarne skiløbere og snowboardere. (OBS: liftkort til Olympia SkiWorld Innsbruck er ikke inkluderet i tilbuddet)

Kør-selv-skiferie til Tyrol

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne ferie.

Jeres hotel, Hotel Stangl, ligger i landsbyen Thaur omkring 7 km fra Innsbruck, og turen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 11 timer. Det hyggelige 3-stjernede tyrolerhotel Stangl råder over en restaurant, reception, lobby med opholdsområde, en ølhave og en udendørs legeplads til ungerne. Gæster har gratis adgang til wellnessområdet, der bl.a. har sauna og dampbad.

 • Jeres ophold er inklusiv helpension, hvilken indeholder:
  • Velkomstdrink
  • Morgenmadsbuffet
  • Eftermiddagssuppe
  • 3-retters aftenmenu med 2 drikkevarer (øl, vin eller sodavand)
  • Saft og mineralvand ad libitum fra kl. 10.00 til 20.00
glungezer
Glungezer – billede fra Travelbird.dk

deal-screenshot

travelbird akfi
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning