fra kr. 689

En ferie til Tropical Islands – Europas største badeland! Er du vimmer det ser godt ud. Det fantastiske Tropical Islands ligger i delstaten Brandenburg, ca. 60 km fra Berlin. Med sit i alt 66.000 m2 store tropeland er Tropical Islands det sikre hit for såvel børn som voksne. Fra Tropical Islands er det kun en times kørsel til Berlin, så der er rig mulighed for at kombinere dette badelansdophold med en tur til Tysklands hovedstad.

Ferie til Tropical Islands – et tropeland nær Berlin

Det er på Sunweb.dk, I finder denne kør-selv-ferie til Tropical Islands, det store badeland tæt på Berlin. Det er faktisk et badeland inde i en gammel flyhangar.

Inde i vandlandets store kupler er det 26 grader og det perfekte klima til tropiske planter, det betyder også, at man kan nyde og udforske denne spændende verden hele året rundt. Tropical Islands byder ikke kun på verdens største indendørs tropiske regnskov, men også 200 m. sandstrand, kæmpe vandrutsjebaner, palmetræer, vandfald, badesø, forlystelser, minigolf, tropelandsby, restauranter og meget, meget mere. I maj åbnede Tropical Island’s Amazonia, den subtropiske swimmingpool. Den kæmpe pool har en lazy river, klatrevæg til børn og whirlpoolsystem med massage! Kort sagt har Tropical Islands ALT!

Opholdet inkluderer altid morgenmad og entré til det tropiske landskab. Der kan forekomme ekstra betaling for forlystelser. Tropical Islands har åbent hele året.

Kør-selv-ferie med 1-7 dages ophold i Tropical Islands – Europas største badeland nær Berlin!

  • Rejseperiode: Juni – oktober 2017
  • Rejselængde: 1-7 dage
  • Hotel: Tropical Islands 
  • Bedømmelse: 4/5 på TripAdvisor med 1371 anmeldelser + udmærkelsescertifikat 
  • Beliggenhed: En times kørsel fra Berlin
  • Pension: Morgenmad
  • Køretid: Ca. 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse
  • Pris: Fra 689,- pr. person (ved 2 personer)

Søger du andre ferietilbud til Berlin, så kan du kigge på min side “Rejser til Berlin – Holidayguru.dk“, her samler jeg løbende de bedste rejsetilbud til den tyske hovedstad.

deal-screenshot