fra kr. 544

Ferie til Tropical Islands – tropisk badeland nær Berlin

Hvordan lyder det med en ferie til Tropical Islands – Europas største badeland? Med sit i alt 66.000 m2 store tropeland er Tropical Islands det sikre hit for både børn som voksne, og er et favorit vandland ved Berlin.

Her i Tropical Islands, beliggende udenfor Berlin, finder du nemlig et enormt badeland med tropisk tema, der byder på vandrutsjebaner, minigolf, vandfald og lækre restauranter. I maj 2016 åbnede Tropical Islands det udendørs vandland Amazonia, der består af en enorm pool, klatrevæg til børn og whirlpoolsystem med massage.

Kort sagt finder du mange timers underholdning for både voksne og børn i Tropical Islands. Det er derfor det perfekte sted at tage på familieferie, hvis børnene skal brænde massere energi af, og de voksne godt kunne tænke sig at ligge på en varm sandstrand med en kold øl eller farverig drink i hånden. Med sin opvarmede kuppel er Tropical Islands nemlig med stor sansynlighed også det eneste sted, du kan tage på ferie i tyskland, hvor du hele året er garanteret en dagtemperatur på 26 grader. Faktisk lukker kuplen 80% af solens stråler ind, så hvis solen skinner udenfor, kan man sagtens blive solbrun af at ligge i badelandet. Husk derfor også solcreme, hvis du besøger om sommeren!

Og så ligger badelandet Tropical Islands meget tættere på, end du tror. Her på siden finder du alt den information, du skal bruge for at planlægge jeres ferie i Tropical Islands samt et rigtig godt tilbud på et ophold i Tropical Islands. Så kan du komme afsted og nyde en god familieferie i badelandet til en god pris.

Tropical Islands – tropisk badeland nær Berlin

Hvordan kommer man til Tropical Islands?

Det fantastiske Tropical Islands ligger i Tyskland, ca. 60 km fra Berlin. Køretiden hertil fra den dansk-tyskegrænse er ca. 5 timer, og det er derfor forholdvist nemt at komme hertil. Du behøver ikke at flyve og bruge timevis i lufthavnen med utålmodige unger. Du kan bare pakke bilen og køre afsted fredag eftermiddag efter arbejde.
Fra Tropical Islands er der desuden kun en times kørsel til Berlin, så der er rig mulighed for at kombinere dette badelandsophold med en smuttur til Tysklands hovedstad. Så er byder ferien i Tyskland både på badeland for børnene og kultur for de voksne.

Kører du efter GPS, er dette Tropical Islands’ adresse:

Tropical-Islands-Allee 1
15910 Krausnick
Tyskland

Lige herunder finder du også et rigtig godt tilbud til Tropical Islands, så du kan komme afsted til en rigtig god pris.

Tilbud på ophold i Tropical Islands

Jeg har været så heldig at finde et rigtig godt tilbud til Tropical Islands. Tilbuddet er fra Hotels.com og inkluderer 2 overnatninger i 2-personers tipitelt inde i badelandet. Det er muligt at opgradere til større tipitelte.
Tropical Islands ligger inde i en gammel flyhangar og byder på verdens største indendørs tropiske regnskov, 200 m. sandstrand, palmetræer, en badesø, forlystelser, tropelandsby og meget, meget mere.

Dette tilbud til Tropical Islands fra Hotels.com inkluderer  minimum 1  eller 2 overnatning telte inde i Tropical Island. Teltene findes i både 2-personers og 4-personers udgaver og er udstyret med madrasser, puder og lette dyner, der passer til tropetemperaturen.

1- 2 nætter i Tropical Islands – Europas største badeland nær Berlin!

    • Rejseperiode: Eks 14-15. januar 2019
    • Rejselængde: Minimum 1  nat
    • Hotel: Telte inde i Tropical Islands
    • Beliggenhed: En times kørsel fra Berlin
    • Pension: Morgenmad 
    • Køretid: Ca. 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse
    • Pris: Fra 544,- pr. person (ved 2 personer).

Søger du andre ferietilbud til Berlin, kan du kigge på min side “Rejser til Berlin – Holidayguru.dk“, her samler jeg løbende de bedste rejsetilbud til den tyske hovedstad.

Flere informationer om Tropical Island

Hvornår har Tropical Islands åbent?

Tropical Islands’ åbningstider

Mandag – søndag fra 06 til midnat.

Tropical Islands har åbent alle ugens dage og på helligdage – bortset fra den 24. december. Det er derfor ikke muligt at overnatte i Tropical Islands fra den 23.-25. december.

Tropical Islands adresse:
Tropical-Islands-Allee 1
15910 Krausnick
Tyskland

 

Tropical Islands har altid åbent – stort set. Tropical Islands har åbent alle ugens dage fra klokken 6 om morgen til klokken midnat. Det eneste tidspunkt, Tropical Islands holder lukket er fra klokken 22 den 23. december og indtil kl. 9 om morgenen den 25. december. Det er derfor ikke muligt at overnatte i Tropical Islands fra den 23.-25. december.

Når det bliver midnat, lukker Tropical Islands også ned for natten, så kuplens overnattende gæster, kan få nattero. Badelandet åbner igen for besøgende næste morgen klokken 6.

Området Sauna & Spa Complex har åbent hver dag fra klokken 9 til midnat.

 

Udendørsområdet Amazonia har åbent på følgende tidspunkter:

Mandag til fredag: 11 – 18

Lørdage og helligdage: 10 – 20

Søndage: 10 – 18

Overnatning i Tropical Islands

 

Hotelværelse

Der findes massere af muligheder for at overnatte i Tropical Islands. Én mulighed er at overnatte på i et værelse på hotellet Tropical Islands Resort, som ligger i forlængelse af badelandet. Så kommer du ikke tættere på, og det bliver ikke nemmere. Her på hotellet Tropical Islands Resort er der mulighed for at overnatte i et dobbeltværelse eller i et familieværelse. Det er på denne måde, du kommer til at overnatte, hvis I gør brug af dette tilbud.

Det er også muligt at overnatte på hoteller i nærheden af Tropical Islands. Her er hotellet Spreewald Parkhotel især populært. Tag et kig på Trivago lige her.

Er du ikke til hotelophold, er det også muligt at overnatte i eget mobile home eller telt ved Tropical Islands Resort. Læs mere herunder.

De populære mobile Home og Nature Home

Min favoritmulighed er at overnatte i et mobile home. Her får I jeres eget lille hjem kun et stenkast fra badelandet. Her bor du dog i et roligere område med jeres eget lille badeværelse og køkken. Der er plads til 6 gæster i et mobile home. Prisen på et mobile home inkluderer naturligvis indgang til badelandet.

Må det gerne være lidt mere luksus, kan du opgradere til et Nature Home. Disse er større og har hele to badeværelser. Det er dog de store panoramavinduer, der gør, at disse huse skiller sig ud, og at du rigtig kan nyde naturen. Disse Nature Homes har plads til 2, 4 eller 6 personer. Børn op til 5 år er gratis. Dit ophold her skal være minimum 2 nætter.

Overnat i telte inde i Tropical Island

Vil du have den fulde Amazonas-oplevelse, kan du vælge at overnatte i telt inde i Tropical Islands-kuplen. Du kan vælge imellem safariteltet, der har plads til 2-4 personer, som sover på en madras, eller de større Premium telte, der har plads til 2 personer, som sover i hver deres seng. Alle telte kan lukkes med lås. Tropical Islands anbefaler dog, at gæster benytter sig af skabene i omklædningsrummene eller i bagagerummet i receptionen.

Børn op til 5 år er gratis i telt.

Bo i sommerhus tæt ved Tropical Island

Har du planer om at holde ferie her i lidt længere tid, kan I overveje at leje et af Novasols sommerhuse i Tropical Islands. Disse ligger i rolige, naturskønne omgivelser tæt på både badelandet, Spreewald-skoven og naturreservatet Dahme-Heideseen. Prisen på disse sommerhuse inkluderer adgang til Tropical Islands.

Må man tage sin hund med i Tropical Islands?

Ind i badelandet? Nej. Jeres hund må dog gerne opholde sig på campingområdet og være i Novasols sommerhuse. Den må også gerne være i nogle af mobile homes’ene. Kontakt Tropical Islands på forhånd, så du er helt sikre på reglerne for jeres situation.

Er parkering gratis ved Tropical Islands?

Ja, og der er massere af parkeringpladser. Over 2.000 af dem. Så husk, hvor du har parkeret din bil!

Betaling inde i Tropical Islands

Det er ikke alle, der har plads til at gemme kontanter i badebukserne. I Tropical Islands får du derfor hver et armbånd, der registrererm når du køber noget inde i badelandet. Når du så checker ud, betaler du for alt dette på én gang. Det er smart. Så kan børnene også bare rende op efter is, imens de voksne slapper af i boblebadet.

Tropical Island for voksne

Vandlandet ved Berlin er et hit hos børnene, men Tropical Islands byder også på en masse for voksne. Især spaområdet Tropical Sauna & Spa er populært hos de voksne. Her kan su slappe af i gamle templer og gå i sauna og dampbad. Su kan også tilkøbe forskellige wellnessbehandlinger og massager. Skulle I få lyst til det, finder du også her et fitnesscenter, så du kan holde træningen ved lige.

Badelandet Tropical Islands er et fantastisk sted for både børn og voksne. Og med sin beliggenhed uden for Berlin er det nemt at komme hertil. Der bliver ikke et kedeligt øjeblik, hvis du kører hertil på ferie.

 

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning