fra kr. 1229

Her er der et rigtig godt bud på årets familieferie! En uge i ferieparken Domaine de la Noguiere i Frankrig i mobilehome. I dette paradis for børnefamilier er der to store swimmingpools og vandrutsjebaner, hvor børnene kan boltre sig, mens forældrene holder øje fra liggestolene. I kan også spille petanque, tennis, bordtennis og fodbold, og der er desuden en restaurant tilknyttet ferieparken. Men det er selvfølgelig også muligt at kokkerere i jeres eget mobilehome.

Ferieparken ligger ikke langt fra den franske riviera, så hvis I bliver trætte af swimmingpools, så kan I også tage en tur til stranden. I bor også tæt på centrum af byen Le Muy, en charmerende fransk landsby, der om søndagen afholder marked, hvor I kan købe lækre madvare. Landsbyen er belligende i et naturskønt område med skov og marker, hvor I kan tage på cykel- og gåture.

Kør-selv-ferie til feriepark i Frankrig

Lyder en uge med sjove aktiviteter og afslapning i en feriepark i skønne Frankring, som den perfekte ferie, så klik ind på Travelbird.dk, hvor du finder tilbuddet. I kommer til at bo i et mobilehome med plads til 4 eller 6 personer.

Hvis I vælger indkvartering med plads til fire, så indeholder jeres mobilehome et værelse med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge. I køkkenet er der køleskab, komfur og mikroovn, og I har et område med sofa og stole, hvor I kan spille spil og slappe af. Badeværelset er indrettet med brusebad, håndvask med spejl og et separat toilet. Der er også en delvist overdækket terrasse med havemøbler og to liggestole. Mobilehome med plads til seks har tre soveværelser, men ellers de samme faciliteter som et mobilehome til fire.

Summetime is beach time!

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning