En kør-selv-ferie til Frankrig er den perfekte måde at skabe en ferie, hvor stress og jag undgås. Her kan I selv bestemme rejsens tempo, og det er kun jer, der bestemmer, hvad I vil opleve.

Denne rejse kombinerer på bedste vis familietid og kør-selv-ferie: 8 dages familieferie i Sydvestfrankrig i en 5-stjernet feriepark, hvor I bor i et mobilehome med plads til 6 personer inklusiv fri adgang til badeland. Prisen er fra 1489 kroner, og det er vel at mærke pr. mobilhome!

Ferieparken Le Moulin de la Piquee er belliggende i en lille landsby ved navn Belvès i den sydfranske region Dordogne. Parken er et sandt slaraffenland for børn og barnlige sjæle: minigolf, tennis, volleyball og badeland med 4 swimmingpools og 3 store vandrutsjebaner. Fra maj til september planlægges der sjove spil og aktiviteter for parkens gæster, og i juli afholdes der grillfester. Ferieparken ligger i naturrige omgivelser, og der er bl.a. en stor sø i nærheden af parken, hvor det er muligt at svømme, tage på fisketur og sole sig på bredden.

Dordogne, hvor ferieparken er belligende, er et skønt område i Sydvestfrankrig. Her er smukt landskab, og I kan f.eks. nyde en sejltur langs floden. En kanotur her vil føre jer forbi smukke bakketoppe, hyggelige landsbyer og storslåede slotte som Château de Beynac, Castelnaud og Milandes.

Kør-selv-ferie til 5-stjernet familiepark i Frankrig

Vil du på kør-selv-ferie til Frankrig, så klik ind forbi Travelbird.dk. Her finder du tilbuddet, der inkluderer 8 dages ferie i Sydvestfrankrig i en 5-stjernet feriepark i et mobilehome med plads til 6 personer inkl. fri adgang til badeland.

Jeres 6-personers mobilehome er indrettet med følgende faciliteter: soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enten køjeseng eller to enkeltsenge, og i stuen kan sofaen forvandles til ekstra soveplads for to personer. Derudover er der et køkken med køleskab og fryser og en mikroovn. Der er også badeværelse i jeres mobilhome, hvor der er bruser og vask. Der er både spisepladser indenfor, men der er også en terrasse tilknyttet, hvor I kan grille, drikke et glas koldt hvidvin og nyde det sydfranske klima.

familiepark
Kilde: Travelbird
 • 8 dages ferie i Sydvestfrankrig i en 5-stjernet feriepark i et mobilehome med plads til 6 personer inkl. fri adgang til badeland
  • Rejseperiode: 23. april, 2016 – 17. september, 2016
  • Rejselængde:: 7 overnatninger i 6-personers mobilehome
  • Destination: Ferieparken Le Moulin de la Piquee i den sydfranske region Dordogne
  • Fri adgang til badeland
  • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
  • 1 flaske vin
  • Pris: Fra 1489,- pr. person

 

 

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning