Klassisk drømmeferie på Gran Canaria

4-stjernet hotel tæt på stranden m. all inclusive, fly t/r og transfer

  • Hotel Hotel Occidental Margaritas
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 5689

Skal I på sommer- eller tidlig efterårsferie? Så pak kufferten og tag med på denne skønne ferie til Gran Canaria, som jeg har fundet på Sunweb.dk.

Jeres hotel ligger i Playa del Inglés, som er Gran Canarias ældste ferieby. Der er ikke et egentligt centrum, men forskellige indkøbscentre ligger spredt over byen, og de tilbyder alt, hvad hjertet kan begære. Det største og mest kendte Yombo-centeret er ikke smukt, men går I inden for kan I virkelig finde et godt udvalg af mode, kosmetik og elektronik til gode priser. I forlængelse af Playa del Inglés ligger Maspalomas, som er verdensberømt for sit fire kvadratkilometer store klitlandskab – nærmest en lille ørken.

Klassisk drømmeferie på Gran Canaria

I bor på Hotel Occidental Margaritas med all inclusive. Alle måltider, drikkevarer og snacks er altså betalt hjemmefra. Så er der ekstra lommepenge til shopping i Yombo-centeret 😉

Det 4-stjernede hotel er særdeles familievenligt med hele to børnepools og en børneklub, hvor der i løbet af ugen bliver holdt sjove aktiviteter. De voksne kan også sagtens få dagene til at gå på hotellet, med et stort udvalg af sportsfaciliteter og to forskellige swimmingspools. Der er forskellige typer værelser fra mindre enkeltværelser til større 2-værelses lejligheder,  som alle er indrettet med balkon, badeværelse og aircondition. Hvis I gerne vil tilbringe ferien i rolige omgivelser, med indkøbsmuligheder om hjørnet og lækker sandstrand? Så skynd jer at booke!

deal-screenshot