fra kr. 1459

London calling! Og især i juletiden, når alle lysene tændes, og julestemningen spreder sig over byen. Derfor blev jeg også så glad, da jeg fandt denne rejse på Travelbird.dkhvor I får lov til at bo på 5-stjernet hotel centralt i byen.

London byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag. Byen er en herlig blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan opleve en af de verdensberømte musicals i byen. Der er også alle de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som er værd at udforske. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Og når I rejser derover i slutningen af november eller december, kan I se frem til en hovedstad med funklende lys og juledekoration. Hvad med at besøge det enorme Winter Wonderland i Hyde Park, hvor underholdning, forlystelser og juleboder står i kø. Hvis I er til shopping, så læg vejen forbi stormagasinet Harrods, der især er kendt for sin overdådige juleudstilling.

Juletur til London

Skynd jer ind på Travelbird.dk, hvis en juletur til London lokker 😉

Rejsen inkluderer 2, 3 eller 4 overnatninger på det 5-stjernet Eccleston Square Hotel London. Hotellet ligger ikke langt fra stationen Victoria, så I let kommer rundt til byens seværdigheder.

I kan spise på den nye og lækre tapasrestaurant på hotellet, eller i restauranten i stueetagen, der serverer udsøgt europæisk cuisine. Hotellet råder også over fitness samt spa-faciliteter.

I kan vælge mellem at bo på Standard Queen eller Standard King værelse. Om de to værelsestyper skriver Travelbird.dk:

“Alle hotellets værelser er udstyret med Hästens-massagesenge, som siges at være de mest komfortable senge i verden. Der er desuden en iPad2, som kan bruges til at styre værelsets lys og gardiner samt et 46” 3D-TV. På jeres luksuriøse badeværelse finder I et skjult TV i spejlet, massagebruser og “smart glas”-vægge, der bliver slørede ved et enkelt tryk på en knap, så man ikke kan se igennem dem. Standard Queen værelset er ca. 14 m² stort og har en queen size seng, mens Standard King værelset er på 16 m² og har en king size seng”.

hotel london

 • Bo på et 5-stjernet hotel centralt i London inkl. fly tur-retur
  • Rejseperiode: 18. november – 28. december, 2016
  • Rejselængde: 2, 3 eller 4 nætter
  • Afgangs lufthavn: København, Billund, Aarhus eller Aalborg
  • Destination: London
  • Flyselskab: Ryanair eller Norwegian
  • Hotel: Eccleston Square Hotel London
  • Bedømmelse: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Beliggenhed: Centralt i London – i gåafstand fra Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey
  • Pension: Ikke inkluderet
  • Afstand til lufthavn: Ca. 25 minutters kørsel fra Stansted Lufthavn, en times kørsel fra Luton Lufthavn og lidt over en times kørsel fra Gatwick Lufthavn.
  • Pris: Fra 1459,- pr. person

 

 

 

 

deal-screenshot

travel london
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning