Book din julesol eller sommerferie på Gran Canaria

Bo i charmerende bungalow inkl. fly og lufthavnstransport

  • Hotel Bungalows Todoque
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2079

Gran Canaria har alt, hvad hjertet begærer – her er både skønne strande, storslået natur og historiske seværdigheder. Der er en grund til, at den kanariske øgruppe bliver kaldt for lyksalighedernes øer. Danskerne har kastet deres kærlighed på øerne, og Gran Canaria er den foretrukne. På den lille ø finder I forår året rundt, og med en gennemsnitstemperatur på cirka 20 grader i december, så er Gran Canaria det perfekte rejsemål, når I bliver træt af grå vejr og slud i Danmark. Og hvis I foretrækker at booke en forårs-, sommer- eller efterårsferie, så er det også muligt. I kan nemlig booke rejser fra november til september via Sunweb.dk

Øen byder velkommen med masser af spansk gæstfrihed. Her kan I både slappe af eller holde aktiv ferie med vandreture og golf.

Julesol eller sommerferie på Gran Canaria

I bor i Bungalows Todoque, der er et lille, charmerende bungalow kompleks med en rigtig god beliggenhed i Playa del Ingles. I bor i gåafstand til både stranden og byens største indkøbscenter, Yumbo Shopping Centre. Todoque består af ti hvide bungalows, som omkranser et dejligt poolområde, hvor I kan nyde solen og en svømmetur.

Hver bungalow er indrettet med tekøkken, samt en lille terrasse der vender ud mod poolen. Sunweb anbefaler Bungalows Todoque til alle, som ønsker at nyde ferien i Playa del Ingles i charmerende og centralt beliggende bungalows tæt på byens mange muligheder.

gran 1

deal-screenshot