Juleshopping i London

Nyd et par dages juleshopping i London inkl. hotel og fly tur-retur

  • Hotel Premier Hotel by Eurotraveller
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 886,01

Jul + shopping + London = Juleshopping i London. Den perfekte kombination, hvis du spørger mig. Og her har jeg sammensat en hyggelig tur med flybilletter fra Momondo.dk og hotel fra Trivago.dk.

Hvis du vil i julestemning, så skal du til London i her i december. Der er mange forskellige aktiviteter, men I skal selvfølgelig opleve et af byens julemarkeder. Læg vejen forbi Hyde Park, som bliver transformeret til et sandt Winter Wonderland. Her er både tivoli, skøjtebane og et fantastisk julemarked. Og uanset om du shopper til dig selv, eller det er årets julegaver til andre, du  er på udkig efter, så er London en af de absolut bedste storbyer at shoppe i. Se selv vores liste over europæiske storbyer med bedste shoppingmuligheder.

Juleshopping i London

Jeg har fundet flybilletter fra Billund og København. Begge afrejselufthavne har billige flybilletter på de datoer, jeg har valgt, og I vil have en hel dag til juleshopping i skønne London.

I bor på det 3-stjernede Hyde Park Boutique, som ligger nær Buckingham Palace, Paddington Station og Hyde Park. Hotellet er elegant og blev renoveret i 2012, så det fremstår pænt. Dette hotel er helt perfekt for jer, der vil shoppe og hygge med sightseeing i London! Opholdet er inklusiv morgenmad.

BEMÆRK: Prisen er baseret på 2 betalende i delt dobbeltværelse. Jeg har udvalgt specifikke datoer i december, og hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter, kan dette ændres på henholdsvis Momondo og Trivago. Vær opmærksom på, at prisen kan ændre sig.

deal-screenshot