Julemarked i München

Flyv direkte til den bayerske storby og oplev julestemningen med 2-4 nætter på centralt hotel

  • Hotel Hotel Daniel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Transvia
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1829

Den bayerske storby München forstår virkeligt at sætte stemningen til festerne. Ikke bare oktoberfester er de specialister i, men også julemarkederne. Og med denne deal fra Travelbird kan I komme til at opleve de storslået julemarkeder i denne sydtyske storby. 2-4 nætter på et centralt hotel med morgenmad inkluderet samt et fly tur/retur fra København kan klares fra bare 1.829,- pr. person.

Jeres hotel, Hotel Daniel, ligger blot en kort gåtur fra et de helt store julemarkeder, Christelkindmarkt, på Marienplatz.

Men hvis I er mere til biler og videnskab, så ligger BMW Welt og Deutsches Museum, som er verdens støre museum for videnskab og teknologi, også i området.

Julemarked i München

Et julemarked i München, og Tyskland generelt, inkluderer naturligvis glühwein, som serveres med en romvædet sukkertop, der antændes ved servering. Men også honningkager, juleøl og Lebkuchen er på jeres menu, når I traver igennem de mange store julemarkeder i München. Her kan I også gøre nogle gode fund, både til juletiden men også generelt fra den tyske kultur. Hvad med et par Lederhosen, måske?

I kan rejse i perioden fra 24. november til 22. december i år. Se alle afgangstidspunkter på Travelbird.

deal-screenshot

Julemarked i Munchen