Julehygge i Prag

2 overnatninger på et centralt hotel samt fly tur/retur i midten af december

  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 594

Har du altid haft lyst til at opleve Prag? Så skal du rejse til Prag i december. I denne måned er byen nemlig pyntet op med de fineste julelys og med de hyggeligste julemarkeder. Man tror ikke, at Prag kan blive endnu smukkere, men i december overgår den sig selv.

Hvis dette lyder som noget for dig, er det heldigt, at jeg har haft held til at sammensætte denne billge pakkerejse til Prag med afrejse i december.

Prag er den perfekte destination for en storbyferie, og byen er også på top 10, når det kommer til danskernes yndlingsrejsemål. Og det er ikke uden grund, for Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa – kælenavnet ‘Den Gyldne stad’ understreger dette! Du kan glæde dig til byens betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse.

Czech Republic - Prague - Charles Bridge in winter morning

Julehygge i Prag

Julemarked i Prag 
Åbningsdatoer: 1. december – 6. januar

På min fly finder har jeg fundet billige og direkte flybilletter fra København til Prag og retur eksempelvis 11. – 13. december fra 500,-

Og kombineret med et fedt, ekstremt centralt og voldsomt billigt hostel fra blot 94,- pr. nat i et delt dobbeltværelse, så har du en julerejse med 2 overnatninger i Prag fra blot 594,- pr. personer ved to personer.
Det er det moderne Hostel Ananas, som jeg har fundet på TripAdvisor.dk. Det ligger blot 400 meter fra rådhuset og ca en km fra Karlsbroen.

deal-screenshot