Phuket er en ø med mange muligheder. Lange strande, markeder, restauranter og shoppingcentre. Alt det finder I på Phuket. Men også mulighed for at tage på dykning og snorklingudflugter. Eller jungletrekking og kanosejlads. I kan også give jer i kast med et slag golf på nogle af Phukets otte golfbaner. Eller hvad med en bådudflugt til Phi Phi-øerne? En ting er sikkert: I kommer ikke til at kede jer med en juleferie på Phuket!

Phuket

Billig juleferie på Phuket

Travelmarket.dk har jeg fundet billige og direkte fly fra Kbh til Phuket fra 18. december til 26. december til 4748,- pr. billet. Så I kommer altså til at fejre julen i + 30 grader og med en kold drink i hånden. Det lyder ikke helt dumt, synes jeg.

Jeg har fundet en billig overnatningsmulighed til jer på Airbnb.dk. Det er et lejlighedshotel, som scorer rigtig flotte anmeldelser fra tidligere gæster. “Outstandable hospitality of the staff”, “Lovely place to stay, looks exactly like the pictures and is very clean” og “The pool area is amazing” kan man bl.a. læse.

Lejlighedshotellet råder også over en skøn rooftop swimmingpool, fitnesscenter, og der er kort til nærmeste strand. Se billeder og book værelse her. 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning