Vinterferie på Madeira

En uges ferie på smukke Madeira i februar- med morgenmad og fly t/r

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 2799

Er I også trætte af den kolde vinter i Danmark? Hvad så med at tage en tur til dejlige Madeira? Det kan I nemlig med dette tilbud fra Suncharter. Dette tilbud inkluderer en uges ferie på den smukke portugisiske ø, morgenmad og fly t/r. Og så kan I få hele rejsen fra kun 2.799,- per person med afrejse 3. februar. Det er da et tilbud, der er svært at sige nej til!

Ferie på Madeira

Do Carmo er et super hyggeligt og flot indrettet hotel. Hotellets indretning er inspireret af forskellige begivenheder fra 60’erne. Hyggen er i fokus, og I kan være helt sikre på at få en fantastisk familieferie her! Der er pool, bar, tagterasse og meget mere! Do Carmo ligger i Funchal i en lille sidegade. Hotellet er perfekt for jer, der ønsker en ferie med afslapning og mulighed for at gå på opdagelse!  Stranden ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.

deal-screenshot

Capture