fra kr. 1029

Oplev den fantastiske julestemning til jul i London! Denne deal fra Travelbird giver dig mulighed for at nyde storbyen i fulde drag. Du får 2, 3 eller 4 overnatninger på 4-stjernet hotel med morgenmad samt fly fra enten København, Billund, Aarhus eller Aalborg. I London har du mulighed for at nyde den smukke julepynt, juleshoppe, skøjte, og tage på julemarked.

Se også dette juletilbud til London

christmas_london

Hyggelig jul i London

Du kommer til at bo på det centralt beliggende hotel, Colombia London, som ligger lige ved Hyde Park og tæt på metrostationen Lancaster Gate. Her sker indlogeringen på et rummeligt dobbeltværelse indrettet i klassisk engelsk stil. Desuden med fladskærm, telefon samt te- og kaffefaciliteter.

Ved juletid i London bør du bestemt besøge Winter Wonderland i Hyde Park, hvor der er mange boder, forlystelser og en skøjtebane.

Winter Festival ved Southbank Centre, lige ved Themsens bred, er også et magisk sted! Et julelandskab med teaterforestillinger og koncerter er på programmet her, samt naturligvis mange boder med lækkerier og inspiration til julegaver.

deal-screenshot

Capture3
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning