Jul i Dublin

Jul i Dublin skal opleves - 2 nætter på centralt hotel samt fly tur-retur

  • Hotel Paramount Hotel
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 958

Dublin er en skøn storby med masser af oplevelser, og december er ingen undtagelse. Jul i Dublin er en hyggelig tid. Hvis du vil udskifte juleshopping i London med en ny by, så er Dublin værd at prøve. Det er en dejlig overskuelig by, og du er altid i gåasftand til byens attraktioner.

Et af de bedste julemarked i Dublin er I BELIEVE Christmas Tree and Village, som ligger i Custom House Quarter (26. nov.-23. dec.) Her finder du håndlavet kunsthåndværk, smykker og glaskunst. Og når I har brug for mad og drikke, så er der grillretter på trækul, pandekager, bratwurst, julegodter, varm chokolade og gløgg.

Jul i Dublin

Jeg har sammensat en rejse til jer med hotel fra Trivago.dk og flybilletter fra Momondo.dk.

I kommer til at bo på Paramount Hotel, hvor der tilbydes gratis wi-fi. Hotellet råder bl.a. over en restaurant og er placeret i nærheden af Dublin Castle. Jeres værelse har privat badeværelse, aircondition, pengeskab, og der er roomservice døgnet rundt.

dublin-custom-house-at-dusk-surrounded-by-lights

BEMÆRK: Prisen er baseret på 2 rejsende sammen. Jeg har udvalgt specfikke datoer i december. Disse kan ændres på Trivago.dk og Momondo.dk, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter. Vær opmærksom på, at prisen godt kan ændre sig derefter.

deal-screenshot