Har du altid haft lyst til at opleve Berlin? Så er det bestemt ikke en dum ide at tage afsted i december og opleve en rigtig jul i Berlin. Og prøv at se denne rejse, jeg har sammensat til dig. 2 nætter på hotel kun 5 minutters gang fra Volksbuhne, Alexanderplatz og Tv-tårnet, som jeg har fundet lige her, og fly tur-retur finder du her! Og prisen er fra bare 840,- pr. person.

Jul i Berlin – se alle julemarkederne

I Berlin venter der dig ca. 60 traditionelle julemarkeder og vinterfornøjelse. Lys, julepynt, juletræer og masser af oplevelser. Hyg jer med småkager, tag en kop varm kakao eller glühwein i hånden og gå en tur i byen. Nyd de spektakulære lysdekorationer ned af Unter den Linden, og ved slottet Charlottenburg afholdes Berlins største julemarked i eventyrlige omgivelser. Du kan læse mere om de forskellige julemarkeder her.

Jeres hotel, ibis Berlin Mitte, ligger i hjertet af Berlin. Her tilbydes gratis wi-fi, og samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv og eget badeværelse.

Søger du flere fif til en storbyferie i Berlin, så læs min artikel “Berlin – tips til den perfekte weekend“.

BEMÆRK: Prisen er baseret på 2 overnatninger i værelse med plads til to personer på de udvalgte datoer. Datoerne kan ændres, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter. Vær opmærksom på, at prisen godt kan variere.

Søger du andre julemarkeder, og ikke kun i Berlin, så kan tage et kig på min side “Julemarked – Holidayguru.dk“.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning