fra kr. 2799

Leder du efter en afslappende ferie på Rhodos? Så har jeg fundet det perfekte tilbud til dig! Dette lækre lejlighedshotel Paleos.

På Rhodos kan du forvente behagelige temperaturer året rundt, smukke strande, lækker mad og dejlig stemning. Du kan komme helt ned i gear og få et skud D-vitaminer. Der er absolut ingen grund til at blive hjemme.

Du kan se frem til seværdigheder som Sommerfugledalen, som – navnet antyder – er fyldt med smukke sommerfugle. Naturen her er ligeledes betagende, og du behøver ikke være sommerfugle-ekspert for at nyde en tur hertil. Læg også vejen forbi Lindos, der er en af de mest imponerende, arkæologiske seværdigheder på Rhodos. Det dramatiske landskab er omgivet af den postkortsmukke og mere moderne by. De snoede stræder og hvidkalkede huse præger byen, og højt oppe troner et akropolis med antikke templer. Her finder du vigtige arkæologiske punkter, men der er mange andre interessante antikke ruiner fordelt ud over byen.

Hyggeligt hotel på Rhodos til sommerferien 2017

Med dette tilbud fra Århus Charter kommer I til at bo på det hyggelige lejlighedshotel Paloes. Hotellet er placeret i udkanten af feriebyen Ialyssos i rolige omgivelser og i gåafstand til strand og forlystelser i området.

Hotellet har bl.a. følgende faciliteter: terrasseområde med swimmingpool, børnepool og poolbar. Derudover findes der en pool/snackbar, hvor de inkluderede drikkevarer indtages. Der er en restaurant på hotellet, og herfra serveres der morgen- middags- og aftensmad, som også er en del af rejsen.

1

deal-screenshot

capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning