fra kr. 2999

Leder du efter en afslappende ferie på Rhodos? Så har jeg fundet det perfekte tilbud til dig!

På Rhodos kan du forvente behagelige temperaturer året rundt, smukke strande, lækker mad og dejlig stemning. Du kan komme helt ned i gear og få et skud D-vitaminer. Der er absolut ingen grund til at blive hjemme.

Du kan se frem til seværdigheder som Sommerfugledalen, som – navnet antyder – er fyldt med smukke sommerfugle. Naturen her er ligeledes betagende, og du behøver ikke være sommerfugle-ekspert for at nyde en tur hertil. Læg også vejen forbi Lindos, der er en af de mest imponerende, arkæologiske seværdigheder på Rhodos. Det dramatiske landskab er omgivet af den postkortsmukke og mere moderne by. De snoede stræder og hvidkalkede huse præger byen, og højt oppe troner et akropolis med antikke templer. Her finder du vigtige arkæologiske punkter, men der er mange andre interessante antikke ruiner fordelt ud over byen.

Hvis du ikke er til guide-ture, så vil jeg anbefale dig at leje en bil og udforske øen på egen hånd.

Hyggeligt hotel på Rhodos med all inclusive

Med dette tilbud fra Århus Charter kommer I til at bo på det hyggelige Hotel Anavadia (3,5 på TripAdvisor baseret på 420 anmeldelser). Hotellet er placeret i udkanten af feriebyen Kolymbia i rolige omgivelser og i gåafstand til strand og forlystelser i området.

Hotellet har bl.a. følgende faciliteter: terrasseområde med swimmingpool, børnepool og poolbar. Der er wi-fi i receptionsområdet (mod betaling). Derudover findes der en pool/snackbar, hvor de inkluderede drikkevarer indtages. Der er en restaurant på hotellet, og herfra serveres der morgen- middags- og aftensmad, som også er en del af rejsen.

I bor på dobbeltværelser, som er udstyret med bad/toilet, hårtørrer, aircondition (mod gebyr), køleskab, telefon, satellit-tv og sikkerhedsboks (mod gebyr).

Rhodos hotel
Kilde: Århus Charter

 

 

deal-screenshot

rhodos rigtig
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning