Forlænget weekendtur til London

3 nætter på 3-stjernet hotel inkl. fly fra København

  • Hotel London House
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1315

En smuttur til den engelske hovedstad er altid fristende, og med denne rejse får du weekendtur til London lige ved Kensington Gardens Square. Byen byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag.

London er en blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan eksempelvis opleve verdensberømte musicals såson “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen. Der er også alle de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som er værd at udforske. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Her kan du læse tips til den perfekte weekendtur til London.

Hyggelig forlænget weekendtur til London

Jeg har sammensat denne forlængede weekend i London af et super hotel fundet på Trivago.dk og billige flybilletter fundet på Momondo.dk. Flytiderne her passer perfekt med, at du kan tage af sted fredag after arbejde og være tilbage ved frokosttid mandag. Du kan naturligvis vælge andre datoer på søgesiderne, hvis datoerne i eksemplet ikke passer dig, men vær opmærksom på, at priserne kan ændre sig.

Det 3-stjernede hotel London House har en virkelig god beliggenhed i et stille kvarter og med let forbindelse til undergrundsstationen, så byens attraktioner er inden for nem rækkevidde. Med andre ord ligger hotellet perfekt i forhold til en weekend til London.

londeal3

Søger du andre billige rejser til London? Så tag et kig på min tilbudsside “Rejser til London – Holidayguru.dk“.

deal-screenshot