Hyggelig ferielejlighed på Rhodos

Lejlighedshotel m. swimmingpool, tæt på strand, inkl. fly t/r fra Aalborg

  • Hotel Sunday
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2699

Rhodos er altid et godt bud på årets sommerferiedestination. Rejs allerede i Juni, og kom billigt afsted! Jeg har fundet denne skønne ferie på Suncharter.dk!

Jeres lejlighed ligger mellem de to populærer feriebyer Ialyssos og Ixia på Rhodos. Især Ialyssos er populær for sin skønne badestrand, små tavernaer og hyggelige atmosfære. Nyd den smukke solnedgang med en kølig drink, og lad natten falde på i ro og mag. Byen ligger foran bjerget, Filerimos, hvor byens akropolis ligger. Brug en dag, og tag op på toppen af bjerget, hvor der er udsigt over hele Rhodos. Er man til kitesurfing, kan man være heldig at fange en god brise, og få en tur på brættet i det turkisblå vand.

Rhodos 4 fb

Hyggelig ferielejlighed på Rhodos

Lejlighederne, Sunday er et hyggeligt lejlighedskompleks, med eget poolområde, med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Komplekset er igennem generationer drevet af den samme familie, og den familiære atmosfære får man at føle, da personalet sætter en ære i, at få deres gæster til at føle sig velkomne. Lejlighederne er rummelige og pænt indrettede med tekøkken, privat badeværelse og balkon eller terrasse – hvis man er heldig, med udsigt over havet. Sunweb anbefaler lejlighederne til alle, der ønsker en ferie i rolige omgivelser, til en fornuftig pris.

deal-screenshot

Capture