fra kr. 2894

Det er allerede tid at booke rejsen til sommer, hvis I vil have den helt rette uden at give overpris for den. Og dette hotel i Marmaris, Hotel Pasa Beach, har det med at blive ret hurtigt udsolgt. Allerede nu er der også booket i lange perioder – forståeligt nok når man ser på, hvad man får.

Hvis I booker rejsen her via Sunweb, så der både 7-28 overnatninger, all inclusive mad og drikke, fly tur/retur samt lufthavnstransfer med i prisen.

Hyggelig familieferie i Marmaris

Jeres hotel ligger cirka 3 km fra centrum af Marmaris, det grønne hjørne af Tyrkiet, men lige ud til den store strandpromenade, hvor I kan finde jeres gratis liggestole og parasol.

På selve hotellet kan I også vælge, om I vil bo i det livlige bygningskompleks eller det rolige bygningskompleks. Hotellet er nemlig delt op i to bygninger. Hvor Bygning B er den bygning med alle faciliteterne såsom fitness, underholdningsrum osv. samt et poolområde med vandrutsjebaner. Mens Bygning A derimod bygningen, hvor I kan slappe mere af. Her findes også en pool. Og naturligvis kan beboerne I bygning A også bruge faciliteterne i Bygning B.

Forvirret? Det er der slet ingen grund til. I skal blot nyde en rigtig hyggelig familieferie i Marmaris med jeres ophold på Hotel Pasa Beach. Ellers kan et kig på Sunwebs tilbud helt sikkert også afklare nogle ting.

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning