fra kr. 6747

Er en ferie på Bali også på din ønskeliste? Jeg ville elske at besøge Indonesien, og jeg ville bo på dette 5-stjernede hotel, jeg har fundet på Trivago.dk. Her får du fantastisk luksus til en pris, som helt almindelige hoteller ville koste herhjemme. Und dig selv og kæresten en tur, hvor I kan fortrylles af en ny kultur, søde mennesker og ikke mindst et usandsynligt lækkert hotel!

På de udvalgte datoer koster 7 nætter kun 5061,- for et dobbeltværelse, dvs. 2531,- pr. person. Dertil kommer flybilletter som koster fra 4216,- pr. person. Så en samlet pris på 6747,- pr. person. Det synes jeg ikke er galt, når man tjekker de lækre og luksuriøse omgivelser ud!

Ferie på Bali på drømmehotel

Mantra Sakala Resort & Beach Club ligger lige ned til stranden ved Tanjung Benoa, hvor der er masser af vandaktiviteter at fornøje sig med. Resortet har superlækre villaer og suites, hvoraf nogle åbner direkte ud til det smukke poolområde, så du kan dykke lige ned i det lækre vand som det første om morgenen. Der venter jer en oplevelse i særklasse på dette resort! Jeg har fundet denne gode pris på et ophold i maj 2017, men du kan naturligvis selv ændre datoer, så det passer din tur til Bali.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning