fra kr. 2499

En ferie skal gerne bestå af ro, total afslapning, sol, charme og lækker mad. Og det er præcis, hvad du har mulighed for på denne tur til Sivota – der ligger på vestsiden af det græske fastland.

Endestationen for flyturen bliver det hyggelige lejlighedshotel Mourtos. Her er 18 lejligheder i alt, og Aarhus Charter, som arrangerer denne rejse, råder over alle 18 lejligheder. Du kan dermed se frem til en ferie i græske omgivelser med en snert af hjemlig dansk hygge.

Sivota er også kendt som Det Græske Caribien, og det opdager du hurtigt hvorfor, når du ser det lækre badevand, der møder de bevoksede klipper.

Billig ferie ved Sivota

Det er på Aarhuscharter.dk, at du kan booke denne ferie ved Sivota. Der er ledige datoer helt frem til midten af oktober. Det er dog billigst her i starten af juni – afgang hver lørdag, med forbehold at det relativt hurtigt bliver udsolgt.

Indlogeringen kan ske i 1-værelses eller 2-værelses lejligheder samt en maisonette – en to etagers lejlighed. Der er plads op til 4 personer i de store lejligheder. Alle lejligheder har en lille køkkenniche, aircondition samt en balkon eller terrasse.
Hotellet råder over poolområde, motionscenter og solterrasse

Opholdet er som udgangspunkt uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad.

deal-screenshot

appstoreBadge
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning