Hotel med udsigt på Algarve

7 nætter på spa-hotel med havudsigt, inkl. morgenmad og fly t/r

  • Hotel Belver Boa Vista Hotel & Spa
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 5498
Gå til deal

Vil I nyde en uges ferie med fantastisk udsigt, i ro og mag på voksenhotel? Så tag med på denne ferie til Portugals Algarvekyst, som jeg har fundet på Bravotours.dk.

I bor i den gamle bydel af Albufeira – i hyggelige med gamle rustikke huse og bygninger, samt Albufeiras bedste udsigt over Atlanterhavet. I bor højt hævet på klipperne, men har alligevel blot 800 meter til centrum af byen. Her har I masser af muligheder for at gå på opdagelse mellem lækre restauranter, små butikker og bare slendre rundt i de charmerende smalle, snoede gader. På denne ferie får I den portugisiske atmosfære helt ind under huden, og det er bare om at slå til, inden tilbuddet bliver snuppet af et andet par, der også gerne vil holde ferie sydpå, i ro og mag, langt fra den hektiske hverdag.

Hotel med udsigt på Algarve

I bor på Belver Boa Vista Hotel & Spa, som er bygget i ældre, rustik stil. Det er gennem årene blevet nænsomt restaureret, så det har bevaret sin oprindelige sjæl. Fra hotellets swimmingpool på solterrassen, har I den fantastiske udsigt. Det er som at være på stranden og ved poolen på en og samme tid. I bor i stemningsfyldte dobbeltværelser, som alle er forskelligt indrettede med farver og møblement. De er dog alle udstyret med balkon, eget bad og toilet samt aircondition. Hotellet danner sammen med de omkringliggende klipper, og byen Albufeira, en speciel rustik stemning, som gør stedet helt unikt.

 

deal-screenshot

Algarve sh