Hotel med den bedste udsigt i Alanya

3 ugers ferie med udsigt over Kleopatrastranden

  • Hotel Bella Vista
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2998

Det er stadig muligt at bestille tre ugers ferie for en uges pris via Bravo Tours. Denne gang gælder tilbudet til et hotel med den måske bedste udsigt i Alanya. Det er det trestjernet lejlighedshotel Bella Vista, som ligger med en super udsigt over Kleopatrastranden oppe fra bjerget.

Men I kan stadig nå den populære strand på en kort gåtur. Centrum af Alanya ligger heller ikke langt væk. Hvis I ønsker at kombinere en god beliggenhed med en unik udsigt i Alanya, så er dette hotel helt bestemt sagen. Der er flyafgange fra både København og Billund.

Hotel med den bedste udsigt i Alanya

Det er på Bravotours.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Her kan I også læse mere om tilbudet og se alle rejsedatoerne. Det er muligt at finde afgange fra juli og frem til og med oktober.

Indlogeringen kan ske i både 2- eller 3-værelseslejligheder, som alle har en balkon eller terraase, satelit-tv. Der er også air condition, mod et gebyr dog. I de store lejligheder er plads op til 6 personer, mens der kan være op til 4 personer i de mindre lejligheder.

Grundet kuperet område omkring hotellet, anbefaler Bravo Tours det ikke til gangbesværede.

deal-screenshot

Capture