fra kr. 2399

På den græske ø Ithaka ligger det hyggelige lille hotel Dioskouri tæt ved bugten ved Vathi. Jeg har her fundet en deal fra Århus Charter, som giver dig mulighed for at nyde denne lille ferieperle i en hel uge for blot 2399,- pr. person i dobbeltværelse.

Hvem ville ikke gerne sidde på en græsk taverna med udsigt til vandet og spise nogle lækre specialiteter her i efteråret, mens vejret bare bliver koldere derhjemme? Øen Ithaka er stadig forholdsvis ukendt for mange, hvilket gør den til et virkelig lækkert feriemål, hvis man vil opleve Grækenland uden massevis af turister. Der er afrejse fra Billund 10. oktober 2016 til denne pris, men afrejse den 3. eller 17. oktober er også mulig. Stik af til varmere himmelstrøg, bestil din rejse i dag!

Græsk ø-stemning på Ithaka

Hotel Dioskouri består af blot ti værelser og har en god beliggenhed, hvorfra det er muligt at gå langs den hyggelige havnepromenade til centrum. Hvis du ønsker at bade, skal du gå en lille kilometer til den nærmeste badebugt, men så kan du også forlænge sommerfølelsen og dyppe tæer og krop i havet.

Dioskouri er indrettet i traditionel græsk stil, og alle værelser har havudsigt, så det vil være som balsam for sjælen at vågne op her på ferien. Du kan vælge at bo på dobbeltværelse eller i en 1- eller 2-værelses lejlighed. Alle typer indkvartering har køleskab, bad/toilet, TV og aircondition.  Flere informationer om rejsen finder du hos Århus Charter.

ithaca

1 uge på 3-stjernet hotel på Ithaka inkl. fly fra Billund 

  • Rejselængde: 1 uge
  • Destination: Ithaka, Grækenland
  • Hotel: Dioskouri
  • Rejseperiode: Afrejse 3., 10. eller 17 oktober 2016
  • Beliggenhed:  800 meter fra centrum og 1 km fra bademuligheder
  • Pension: Ingen
  • Pris: Fra 2399,- pr. person  

deal-screenshot

dioskouri_210916
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning